2018-06-05 126 瀏覽
依間甜品店,裝修幾特別,門外有結他擺設!如果今晚唔係遇上落雨天,我一定揀露天坐位,好feel嘛!內裡環境也很舒適,感覺很乾淨。小店有樣好,人情味特別濃厚,店員又親切又熱心介紹有什麼最受歡迎同最新款,唔計佢介紹的,其實餐牌上很多款式都好特別又好少見,真係引死人㗎!"菠多野結冰" 店員說很多少男會點這款,我也偷笑了,正因為甜品名攪笑,所以點了。重點: 菠蘿係時令水果,所言非虛,用菠蘿汁製成的雪花冰,真的超甜,加上夠冰凍,另配一碗黑涼粉椰果,仲要有好多塊新鮮菠蘿片(好juice),真係又好味又抵食,爽!"椰皇燉蛋白" 用椰皇水加3.6牛奶製作,好滑好清甜,夠晒滋潤,而且限量供應,今日早到有得食,好幸運呢!"大雜丸" 新出品,內裡有三色芋丸,口感好煙韌;芝麻味及花生味湯丸、小丸子,全部都係我至愛,加上薑汁湯水好夠薑。今晚甜品當晚餐,真的又甜又滿足,心情都靚晒!

內裡環境也很舒適,感覺很乾淨。

椰皇燉蛋白

大雜丸

今晚甜品當晚餐,真的又甜又滿足,心情都靚晒!
2018-06-05
其他
椰皇燉蛋白
大雜丸
  • 椰皇燉蛋白(熱)