2023-11-26 131 瀏覽
同朋友仔嚟到葵芳村搵好野食,今次就同佢去到12燒,一齊食串燒,餐廳係以QR code下單好方便,而且串燒種類多,佢哋仲有個特色就係有成十幾款醬料可以配搭!店內店員都好Nice,仲同我哋講提早預約係會有優惠!如果下次提早打嚟book位,會送飲品/小食/甜品一份,而且每日都唔同!😍我哋今次兩個人叫咗好多串燒,當中嘅一口牛肉粒係招牌必點,我哋分別點咗蜜糖 & 黑椒兩種口味,各有特色,而黑椒味比較香口;豬頸肉燒得入味,配泰式酸辣醬一流,酸酸甜甜味道很開胃;最後點返一份燒菠蘿,解油膩感一流!而且一串有四粒好抵食!仲有更多推介:🌟串燒醬料配搭推介🌟肥牛金菇卷 - 蒜蓉味魷魚鬚串 - 椒鹽味多春魚 - 椒鹽味錫紙娃娃菜 - 蒜蓉味芝士丸 - 蜜糖味一口牛肉粒 - 蜜糖味 & 黑椒味豬頸肉 - 泰式酸辣醬雞脾肉 - 蜜糖味雞軟骨 - 椒鹽味

🌟串燒醬料配搭推介🌟
肥牛金菇卷 - 蒜蓉味