餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
今次終於記得book位去食❤️門外面已經有不少動物朋友陪我等位🐑今次好好彩,可以有醉熊同熊貓陪我食飯🥰🌟牆城小食拼盤配自家製蛋黄醬💰188(S)小食拼盤叫S size但已經好大份🤩拼盤有6款小食係入面,可以一次過品嘗不同滋味✨美式甜辣香脆雞翼,德國腸,脆炸薯條,甜蕃薯條,馬蘇里拉芝士條,三角流心芝士每樣都好好食❤️馬蘇里拉芝士條入面的芝士煙煙韌韌,有拉絲嘅效果🧀而三角流心芝士做到外脆內軟,熱辣辣嘅芝士會慢慢流出嚟,啱晒一眾芝士控😍 自家製蛋黃醬加入了濃郁黑松露🌟好惹味👍🏻👍🏻🦀牛油果忌廉蟹肉意大利飯💰198意大利飯軟硬度適中,忌廉包著每粒飯粒,味道濃郁,加上大大個蟹肉球擺喺正中間,配搭一層層嘅牛油果,可以將蟹肉同意大利飯攪勻,每一啖都充滿蟹肉嘅香味同口感🌼桂花蘋果蜜💰48蘋果本身酸酸甜甜,加入香氣清新的桂花,口感清新而且潤喉止渴,可以減低炸物帶來的油膩感👍🏻☕️桂花鮮奶咖啡💰50入口的一刻先帶來清新桂花香,咖啡的香氣亦隨之散發出來,加上鮮奶更帶來一種柔滑口感,多種層次體驗再配上靚靚拉花❤️連醉了的熊啤啤都想攞嚟飲🤫環境100分之餘,店員的服務態度可以媲美五星級酒店👏🏻再加上食物質素高,難怪這家
今次好好彩,可以有醉熊同熊貓陪我食飯🥰

牆城小食拼盤配自家製蛋黄醬(小)
🌟牆城小食拼盤配自家製蛋黄醬💰188(S)

🦀牛油果忌廉蟹肉意大利飯💰198

🌼桂花蘋果蜜
🌼桂花蘋果蜜💰48

桂花鮮奶咖啡
☕️桂花鮮奶咖啡💰50

環境100分之餘,店員的服務態度可以媲美五星級酒店👏🏻再加上食物質素高,難怪這家店舖可以經常滿座👍🏻想relax的朋友一定要過來享受沉浸式森林餐廳體驗🌳
牆城小食拼盤配自家製蛋黄醬(小)
🌼桂花蘋果蜜
桂花鮮奶咖啡