呢排食咗好多典型西餐所以西餐已經滿足唔到我搜查左唔少同西式同其他式Cross Over嘅餐廳其中Little Vegas 仲係黃店🤤就去左一轉拉斯維加斯感受下賭城風味( ー̀֊ー́ )✧´•ᴥ•`濃味野海鮮喇沙天使麵($110)喺OpenRice睇餐牌嘅時候係比呢個天使麵吸引上次喺NMSL食喇沙湯底天使麵雖然掛湯 但略嫌喇沙味都係未夠濃已經想試一次係喇沙醬汁嘅麵仲要專登標明 濃味野 咁就岩曬喇果然喇沙汁濃好多( ´͈ ᗨ `͈ )ノ隱隱又有冬蔭公味 酸酸地好開胃我一條麵都冇放過( ー̀֊ー́ )✧海鮮有蝦 蟹柳 魷魚 不過不失為左似番喇沙仲有豆卜 非常過癮豆卜索曬啲喇沙汁 惹味🤤🤤秘製醬汁焗豬肋骨半份($118)豬肋骨有半份同一份揀( ´͈ ᗨ `͈ )ノ半份豬肋骨大約有8條骨兩個人食十分足夠 一切落去就切到落底 夠腍滑我同朋友都好欣賞個秘製醬汁酸酸甜甜亦好入味豬肋骨幾多肉 大滿足( › ·̮ ‹ )焗波特菇($86)其實我本身唔知咩係波特菇以為有菠菜釀入去(∩´∀`∩)查下先發現係一種菇嘅品種被稱為菇類中嘅肉排素食餐廳會用佢黎扮漢堡排等等因為貪佢厚肉多汁٩(ˊᗜˋ*)و調味好簡單就係芝士喺菇上
呢排食咗好多典型西餐
所以西餐已經滿足唔到我
搜查左唔少同西式同其他式
Cross Over嘅餐廳
其中Little Vegas 仲係黃店🤤
就去左一轉拉斯維加斯
感受下賭城風味( ー̀֊ー́ )✧

´•ᴥ•`濃味野海鮮喇沙天使麵($110)
喺OpenRice睇餐牌嘅時候
我一條麵都冇放過( ー̀֊ー́ )✧
海鮮有蝦 蟹柳 魷魚 不過不失
為左似番喇沙仲有豆卜 非常過癮
豆卜索曬啲喇沙汁 惹味🤤🤤

秘製醬汁焗豬肋骨半份($118)
豬肋骨有半份同一份揀( ´͈ ᗨ `͈ )ノ
半份豬肋骨大約有8條骨
兩個人食十分足夠
秘製醬汁焗豬肋骨
一切落去就切到落底 夠腍滑
我同朋友都好欣賞個秘製醬汁
酸酸甜甜亦好入味
豬肋骨幾多肉 大滿足( › ·̮ ‹ )

焗波特菇($86)
其實我本身唔知咩係波特菇
以為有菠菜釀入去(∩´∀`∩)
查下先發現係一種菇嘅品種
簡單調味都已經好好食
愛菇人士必叫(っ ॑꒳ ॑c)ワクワク

餐廳環境都十分美式
的確有踏足Las Vegas之感
餐牌嘅「Eat with dignity stand with HK」
同埋「We have freedom to choose what we eat」更見到餐廳嘅原則 肅然起敬
重要資訊:餐牌有彩蛋可以減5蚊
喇沙湯海鮮天使麵