餐廳: 粵 (香港黃金海岸酒店)
資訊:

2023-06-25 1148 瀏覽
本身無諗住出食評,所以無影相,但食完後既經驗,覺得一定要出post講下!食物方面,我地一枱8人都覺得同普通酒樓無分別,甚至差過普通酒樓🥲流沙包係唔流,只係普通奶黃包😂叉燒肉質鬆散,唔覺得值依個價錢…不過食物質素好個人😌環境ok,但冷氣不足。我地食食下都要開風扇仔😂重點係服務態度差!到埋單時發現,佢哋收左2個小童茶介,所以就問下部長,係咪2歲都需要付茶介?當時佢話唔洗,會幫我們改單。之後再送多一次單黎,我想睇下張單時,他話已減小孩茶介,仲即時將卡機遞過黎,阻住張單。我一心相信佢係改好,就比卡😢😢😢其後我再睇單,發現根本未扣,就同在場職員講。大約3分鐘,另一位女性部長將$30現金塞到我前面張枱,講左句系統改唔到,就走左…完全唔解釋咩事,仲要明明係退$33,仲要我係比卡,但就咁比$30現金我🙃服務態度完全唔係5星級酒店

環境ok,但冷氣不足。我地食食下都要開風扇仔😂

重點係服務態度差!