牡羊少年咖啡館$266+1 ($146.5 pp)👍🏼冬蔭功海鮮意大利粉 $118呢個比想像中辣🫣不過辣得黎好惹味😋會令人想keep住食,海鮮都好多,唔錯!👍🏼千島香芒牛油果雞肉薄餅 $148第一次食有牛油果嘅pizza😹 呢個配搭好新奇,本身仲驚有啲奇怪,點知食落又冇咩違和感🤣 值得一試🔥 呢個Pizza好足料,兩個人share好夠食!呢間連鎖cafe嘢食質素都幾唔錯,今次我哋去K11分店,鋪面唔算好大,枱同枱之間距離比較窄,如果介意嘅可以留意番😉味道🌝🌝🌝🌝🌗環境🌝🌝🌝🌚🌚服務🌝🌝🌝🌚🌚抵食🌝🌝🌝🌚🌚整體🌝🌝🌝🌗🌚#yyss_tst #yyss_尖沙咀 #yyss_九龍 #yyss_荃灣綫 #yyss_fusion #yyss_cafe #yyss_西餐 #foodiehk #hkfoodie #香港美食 #尖沙咀美食 #尖東美食 #九龍美食
牡羊少年咖啡館

$266+1 ($146.5 pp)

👍🏼冬蔭功海鮮意大利粉 $118

👍🏼千島香芒牛油果雞肉薄餅 $148