餐廳: 麻辣風雲
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
家人早前食過一次覺得唔錯帶左我黎食,店員安排我地坐涼亭位置用餐,好特別呢個位置,第一次用餐坐涼亭,環境真係好舒服餐廳有幾款菜式都係推薦而且我都想試既,其中一款就係荔枝蝦球擺盤相當美觀,好吸引味蕾既一道菜,一上菜時有煙噴出,其實係無荔枝成分只係外貌似荔枝,餐盤係一棵樹,把蝦球一粒粒掛在樹上,廚師好有心思去做呢道菜拔絲咕嚕肉我都好喜歡,本身咕嚕肉已經好好食好鐘意,呢度做既令我好回味,肉質口感滑不韌,醬汁好好送飯好香蒜蓉炒時菜都做得好有水準,菜心不老不生剛剛好炸饅頭配鍊奶好正,本身饅頭表面炸得好香口好脆口,口感非常好好鐘意,而且一個饅頭份量不少花雕醉雞味道好突出雞肉鮮嫩可口,不錯的一道小食瑤柱蝦米蛋白炒飯炒得好有鍋氣,好香口,配料好食,唔會過咸或過淡位置位於旺角鬧市瓊華中心,位置相當近地鐵或巴士站,交通便利,下次同家人會再黎食晚餐,食物有辣有不辣,好適合一家大細

餐廳有幾款菜式都係推薦而且我都想試既,其中一款就係荔枝蝦球

荔枝蝦球

拔絲咕嚕肉

蒜蓉炒時菜都做得好有水準,菜心不老不生剛剛好

蒜蓉炒時菜

炸饅頭

花雕醉雞味道好突出雞肉鮮嫩可口,不錯的一道小食

花雕醉雞

瑤柱蝦米蛋白炒飯