成間餐廳咩野食都冇 叫珍珠奶茶 佢話冇珍珠 轉仙草 又話冇仙草 成個對話好似麥兜咁玉米蛋餅 問佢地有冇得雙拼加芝士 佢話可以 但要加錢 加大概$5-10menu唔寫清楚都算 連侍應都唔清楚價錢同朋友2個人去食 已經坐低10分鐘 食物都叫埋突然2個侍應用奉旨既語氣叫我地轉台當下都配合佢地轉左台 但新台好大風 同時被風扇同冷氣吹住 客氣地問可否熄風扇 侍應先生表示「個風扇熄唔到」 咁我地就話 既然係咁 咁我地唔想轉台 侍應先生就話 唔得 佢地要合台俾4個人坐 然後又突然話可以幫我地熄風扇明明有個外國人係1個人坐4人台 未叫野食 但佢地應該係因為英文太差 所以寧願要叫左野食既我哋轉台 都唔叫個外國人轉因為外國人等緊1個朋友黎 佢地想催人地落單 er完一輪 講出黎係「er….. can you call your friend.. er.. come earlier…」以前同同事都會間唔中黎食 但唔知係咪餐廳轉左手 成間店既裝修低級了不少 拆左好多裝飾放多左好多張台 啲台椅低格調左 舊menu冇左 新既menu係一張紙 好似未design好咁 極唔清晰我同朋友都覺得食到成肚氣匆匆離開 依間餐廳

menu唔寫清楚都算 連侍應都唔清楚價錢

同朋友2個人去食 已經坐低10分鐘 食物都叫埋
突然2個侍應用奉旨既語氣叫我地轉台

我同朋友都覺得食到成肚氣匆匆離開 依間餐廳真係不可一 不可再