2024-03-26 172 瀏覽
第一次嚟chin chin Bar飲嘢, 原來佢每晚直到九點都有買一送一優惠,不過就唔係所有嘢都買一送一,主要係House wine同埋House spirit但係佢嘅定價唔平,大概每一杯原價都要$178,不過環境闊落,坐得舒服,而且佢8:00仲有live Band,氣氛幾好買一送一嘅嘢飲唔太特別,但係食物嚟講我就覺得反而唔錯,有驚喜最好食係鹹蛋黃魚皮,係即叫即炸,熱辣辣,超級脆,鹹蛋黃味好濃,非常推介另外叫咗印度tandorri雞翼,呢個就不過不失啦cheese and Ham platter完全唔特別,可以唔叫整體嚟講係一個坐得舒服質素唔錯嘅happy hour地方,有live Band的確係加分嘅

另外叫咗印度tandorri雞翼,呢個就不過不失啦