餐廳: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
資訊:

2023-11-06 464 瀏覽
價錢貴但點心味道一般,只有個炸魷魚鬚好少少,其他真係一般唔值呢個價錢下午茶都30幾蚊個普通鳳爪。下午茶,我係2點半入坐,第2轉點心3點先叫,3:15分伙記就催埋單催人走,但我地點心都未到點埋單點走呀😩老婆去厕所,一入去又係催你快話要清潔,個亞姐索性將厕所大門鎖左唔准出入,要等全部厕格所有人出晒嚟,全部人一次過走,咩服務態度呀又係個清潔姐話要快,我地快去完厕所但要等唔准走,仲態度超惡即係我幫襯係錯,幫襯仲要去厕所就更錯嗎😡總括而言,應該可見將來都唔會再幫襯。

又係個清潔姐話要快,我地快去完厕所但要等唔准走,仲態度超惡
即係我幫襯係錯,幫襯仲要去厕所就更錯嗎😡
總括而言,應該可見將來都唔會再幫襯。
2023-11-06