🍴Hami Harminy@太子🍴 今日Lunch Time 係太子附近,行過見到呢間Cafe個門口好靚,仲有一啲聖誕嘅裝飾,吸引咗我入去食個Lunch🥰入面裝修好靚,以貓頭鷹做主題。食物味道都唔錯,特別推介個甜品。上網睇先知,原來呢間小店就嚟要結業啦,大家趁聖誕節快啲嚟試吓啦!------------------------------🟠香煎刺身帶子青醬貓耳朵粉 $95小編好鍾意食帶子又好鍾意食青醬,所以就揀咗呢碟貓耳粉啦!帶子煎得好香唔會過火,青醬夠味同埋比較結身,貓耳朵粉比較硬身好有咬口,煙煙韌韌咁😋.🔵泡沫咖啡(Lunch set +$18)小編好鍾意飲咖啡,所以就叫咗杯咖啡嚟飲。咖啡味香又滑,唔會有苦澀味。. 🟢香蕉拖肥批$52重點推介呢個甜品!拖肥聽落去好似甜,但呢個甜品完全唔會過甜過膩。第一啖會食到合桃,食到中間就有忌廉同埋香蕉,去到最底就有消化餅底。多重口感,樣樣加埋都好夾好好食!
🍴Hami Harminy@太子🍴

🟠香煎刺身帶子青醬貓耳
朵粉 $95

🔵泡沫咖啡(Lunch set +$18)

🟢香蕉拖肥批$52