2020-04-14 106 瀏覽
年尾約左朋友行街,同朋友喺屯門行下街,突然想食泰國餐,就上網搜尋一下附近有咩泰國餐廳啦。見到有人推介呢間泰國餐廳小店,咁就一於去試吓啦😉我哋有三個人,叫四人餐又太多,所以我哋就叫咗二人餐。二人餐已經包左三款菜式,都夠我地三個女仔食😘佢個二人餐(可選三款)$218 飲品半價我哋揀咗呢三樣:象泰去骨海南雞(半隻)🐔、網包鮮蝦炒金邊粉🦐、泰式肉碎生菜包🥬象泰去骨海南雞(半隻)🐔佢去埋骨上碟,真係食得好方便,佢既秘製泰式辣汁都好正,我哋成碟食晒🤪網包鮮蝦炒金邊粉🦐佢個網包真係好靚,炸得脆卜卜,金邊粉配埋檸檬汁,味道真係好夾😉三個女仔食份量啱啱好😙泰式肉碎生菜包🥬呢個就有少少辣🌶略嫌生菜唔夠包,肉碎一粒粒炒得味道啱啱好,仲可以用嚟撈金邊粉食添啊😉百香芒芒芝士沙冰$36 🥭火龍果芝士沙冰$36兩杯嘢飲都幾大杯,最鍾意係佢地芝士奶蓋,同埋都會食到啲肉粒,半價跟餐都幾抵😉

佢個二人餐(可選三款)$218 飲品半價

象泰去骨海南雞(半隻)🐔