2024-05-07 13 瀏覽
呢日黎到將軍澳同朋友打邊粣, 估唔到唔係商場範圍都有間咁高質既餐廳! 呢度可以叫任食邊爐又或者係小菜, 我地想打邊爐既關係, 所以就叫左邊爐,我地揀左298$ 餐, 加多$80仲可以升級追加牛小排、蝦同蜆, 不過我地就冇追加, 佢本身個餐既肥牛質素都十分之OK! 呢度既雞煲係任食,我地就叫左小辣, 入面仲有好多支竹同豬皮,兩樣都索哂雞煲D 汁, 夠哂入味! 跟住就係前菜, 都係任食~ 有5款, 我最中意佢個蝦多士, 真係岩岩炸起熱辣辣! 因為想食多D 牛肉既關係,我地都冇再加雞, 食一轉雞煲就叫左個沙嗲湯打邊爐! 叫完冇耐個湯底同埋個海鮮拼盤就上菜啦! 今日既海鮮係蝦、蜆、龍躉、蠔、螺同埋鮑魚, 全部都好新鮮好好食! 跟住我地都叫左D 火鍋配料慢慢嘆, 真係大滿足! 仲有飲品係出面雪櫃自己拎任飲!