2024-02-28 98 瀏覽
最近老公上網見到有人介紹荔枝角有間羊腩煲海鮮放題唔錯😻,裝修四正之餘又光猛,於是放工去試一試👏🏻任食惹味羊腩煲⭐️冬天必食既羊腩煲,暖笠笠,羊肉鮮味十足,脂肪分布平均,羊肉味超濃郁,超正。仲要無限添食,超級回味!😽香噴噴蒸海鮮⭐️款式多又新鮮,有我最愛既鮑魚、沙白、海蝦同扇貝。蒸完後保留住海鮮既鮮味,肉質柔嫩又彈牙,尤其我最愛既鮑魚口感爽滑,超鐘意呀😻美國牛肩胛 ⭐️色澤新鮮明亮,而且肉質仲好滑溜,放落火鍋後,肉質依然能保持水平,非常優質,最重要係可以任食,超抵食😸海鮮火鍋配料⭐️任食既材料中仲有蘿蔔同牛丸都非常推介!蘿蔔吸晒啲海鮮同肉嘅精華,非常入味、牛丸十分彈牙。海鮮有廣島蠔、日本帶子、黃蜆、灰蜆、螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷,海鮮嘅款式勁多選擇,海鮮多之餘仲可以保持到新鮮,確實令人印象深刻😼每次係屋企打邊爐都好想再快啲食,超難得羊腩煲、海鮮、火鍋都可以任食,真係超抵食😻
任食惹味羊腩煲⭐️
香噴噴蒸海鮮⭐️