2021-05-01 238 瀏覽
今日行Megabox見倒依間餐廳放咗好多熊仔公仔好靚,決定去試試~-「二人套餐$298」-*歐陸式濃湯+牛油法包法包香脆,羅宋湯入面放咗好多雜菜,好醒胃-*法式香草牛油焗田螺即焗嘅薯蓉田螺上菜見到一個個bubble係鐵板冒出,入面醬汁味道唔濃,唔會覆蓋田螺嘅鮮味,而薯蓉底面都微微焗焦好香口-*美國安格斯牛肩扒主菜之一牛肩扒擺碟好靚,牛扒好厚身,我哋叫咗七成熟,扒嘅外面燒得啱啱好,鎖住入面嘅肉汁同時食落唔會老,配搭埋薯菜食得好飽好滿足-*卡邦尼煙肉扁意粉扁意粉比幼身嘅意粉更有口感,配合煙肉蘑菇加creamy嘅卡邦尼醬好好味-*心太軟(+$18)身為朱古力控甜食點咗心太軟,心太軟即叫即做,微暖嘅朱古力流心香濃,加上桃肉拌碟正好平衡返蛋糕嘅濃味-*黑熊特飲(+$18)冰製嘅小熊好可愛,放喺可樂入裏,加上朱古力雪糕,睇落好靚之餘,飲落味道好夾
「二人套餐$298」
*歐陸式濃湯+牛油法包
法包香脆,羅宋湯入面放咗好多雜菜,好醒胃
*法式香草牛油焗田螺
*美國安格斯牛肩扒
*卡邦尼煙肉扁意粉
*心太軟(+$18)
*黑熊特飲(+$18)
法式香草牛油焗田螺
美國安格斯牛肩扒