餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2013-08-09 251 瀏覽
lunch time去IKEA一人午餐車厘茄新鮮多汁 , 生菜都好爽脆夠凍 , 都新鮮 , 起碼每一隻都唔"梅", 帶少少咸 , 好好味每隻都有蝦子嫁!!!!!自行配搭的凍蝦沙律  但係個人唔鍾意凍蝦杯中的沙律, 因為杯底有D咸水 , 沙律加埋咸水真係好怪......食落好香杏仁味 , 不過個人覺得太甜一開保鮮紙已經好香蘋果味 , 蘋果大大粒 , 不過味道偏酸 , 而且餅皮太濕 不過同埋個杏仁餅食就岩岩好 , 一甜一酸有機接骨木花果汁(綠色) : 酸酸的, 只有少少甜 , 食完飯飲就岩~留到TEA TIME先飲的有機紅果子汁(紅色) : 酸酸甜甜的 , 完全是新鮮的紅果子味好飲~~埋單一個人食左$74不過如果單件睇 , 每件都好平~~~結尾: 平靚正! 講完報告完畢~~~
lunch time去IKEA一人午餐
車厘茄沙律
車厘茄新鮮多汁 , 生菜都好爽脆
凍蝦杯
凍蝦
每隻都有蝦子嫁!!!!!
凍蝦沙律
自行配搭的凍蝦沙律

杏仁餅
食落好香杏仁味 , 不過個人覺得太甜
蘋果批
不過同埋個杏仁餅食就岩岩好 , 一甜一酸
有機接骨木花果汁
好飲~~
埋單一個人食左$74

不過如果單件睇 , 每件都好平~~~
結尾: 平靚正! 講完

報告完畢~~~