餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2017-11-24 310 瀏覽
曾經有人講過人一世物一世最重要開心得徹底,而我最愛嘅就係食譚仔三哥,每次我食譚仔三哥嘅時候都會回味無窮,與其要我唔再食譚仔三哥不如叫我去死,因為譚仔三哥嘅味道不單只係平民美食,更係老字號。上一次食譚仔三哥嘅時候係我同同學放學嘅時候去食,當我地做完assignment 感到筋皮力盡嘅時候,我地行過譚仔三哥嘅門口同大家樂嘅門口中間,我地果斷選擇三哥因爲佢地嘅香味四溢,令我地按捺不住內心嘅小激動,行入鋪內坐底即刻叫左個炸醬腩肉小辣加蒜泥白肉,認真冇得輸,份量充足口味一流而且價錢合理。更重要嘅係我同同學之間一齊食譚仔三哥嘅回憶,令我沒齒難忘。

更重要嘅係我同同學之間一齊食譚仔三哥嘅回憶,令我沒齒難忘。