餐廳: 一遊
資訊:

2024-01-18 685 瀏覽
諾士佛台驚喜日式居酒屋🏮 舊木系裝修 配以昏暗嘅燈光 感覺神秘且高級典雅 🥰🥰喜歡坐吧枱個朋友 可以一邊望住師傅整嘢一邊食 都係一種享受😎 職員殷勤有禮 服務一流👍👍 ✨一遊沙律$78首先食個沙律 沙律菜新鮮爽脆 仲有啲珍珠及白玉 增強口感👍 ✨揚海苔芝士海膽卷$95炸外邊好香脆 芝士味濃郁 海膽味都好出色 正😋😋 ✨串燒🍢🍢燒羊鞍 雞肉明太子串 豚肉車厘茄串 京蔥雞肉串 魷魚軟骨串🍢羊鞍燒到焦香 裏面仲係粉紅色 好鮮嫩 好香口 值得一提係魷魚軟骨 非常鮮美及有口感😉😉 ✨海膽蟹肉牛油果卷$245呢個卷物好出色 海膽綿滑鮮甜 加埋蟹肉牛油果 味道好夾 非常豐富 👍😋 ✨海膽油甘魚卷$238兩款卷物都好食 各有千秋 海膽係我嘅至愛🥰👍👍 ✨鮮帶子煎餅$88煎到金黃色 賣相好靚 似韓式煎餅 都幾好味😋 ✨柚子豚肉石頭湯$98呢個湯都好豐富 有豆腐 娃娃菜 雜菌 豚肉 用石鍋上 可以保持溫度 湯頭非常清甜😋😋 ✨溫泉玉子$22溫泉蛋賣相已經好吸引 加埋自製醬汁 連湯都飲埋 好好味🥰 芝士厚玉子$68好厚身 中間夾住芝士 介開芝士流晒出 好吸引 加買蘿蔔蓉一齊食就最正🥰 ✨巨峰乳酸梳打$42

諾士佛台驚喜日式居酒屋🏮

✨巨峰乳酸梳打$42
✨蜜桃梳打$42

✨南瓜布甸🍮$30
好香滑 甜度適中 超好食😋😋😋

一遊 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號4樓

#美食打卡 #探店 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie
  • 海膽蟹肉牛油果卷
  • 芝士厚玉子