2022-10-03 257 瀏覽
配料真係非常多!基本嘅丸,餃子同埋菜都有好多款,餐廳仲另外有小海鮮比食客任拎!😆醬料方面都有好多選擇,基本嘅蔥同埋蒜頭等等都有。佢仲有個醬汁叫做花生芝麻醬,個味道都幾香幾特別,可以一試👍🏻喺等緊火鍋之前仲有啲冷盤小食提供,有手帕青瓜,炸雞粒,豬肚同埋鴨血等等。個人覺得炸雞粒最好食!火鍋店有提供咁多款小食都算意料之外😆😆👏🏻首先可以揀咗湯底先,喺六款湯底入邊我哋就揀咗麻辣鍋~ 佢係冇辣度可以揀嘅,個人覺得唔係好辣,不過可以叫員工幫你加辣嘅~🤣 一上枱個鍋睇落好fancy! 睇住啲湯料同啲湯水慢慢融合埋一齊~ 😆打邊爐就肯定係要揀咗牛肉先啦,分別有肥牛,牛肩胛同埋牛板腱~ 肥牛會偏向油花多啲,另外兩款牛肉就肥瘦適中,燙一燙佢就可以食!另外仲有豬肉同埋羊肉片可以叫,任食火鍋來講質素都唔錯👏🏻另外覺得佢嘅金牌手打丸幾有水準,重食材味又夠口感~ encore左幾次😆 嘢飲亦都係又唔飲嘅,款式到相當多,另外仲有餐廳自己沖泡嘅冷凍茶~👍🏻 總括嚟講覺得餐廳食物質素幾好,性價比高👏🏻

2022-09-20