依幾日凍到Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️痴左線🥶 依D時候最想飲碗暖笠笠既湯暖下個人🍲 咁岩經過依間餐廳 就咁俾佢湯既poster吸左入去☀️必試: 北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯🌽 鹿兒島烤南瓜雞肉野菌濃湯🎃是但總結: 溫暖既感覺☀️突然想一碗湯既時候 依間係唔錯既選擇🍲是但食評🌟💬✰環境😍溫暖日系既feel😍日式木系風格 全間鋪都用左淺木色加埋柔和既燈光成件事簡約舒服😍✰明太子醬厚燒玉子🥚 ($25) 明太子同燒玉子估唔到幾夾😋咸香既明太子同甜甜地玉子燒又幾夾🥚玉子燒都幾厚 滿足感up幾好食😋✰北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯🌽 ($39) 足料濃郁😍好足料 好多蔬菜係入邊 好開心😍有西蘭花🥦 紅蘿蔔🥕 雞肉🐔 粟米粒🌽D粟米粒飲極都有湯🌽湯本身粟米味超濃 好好飲無左牛奶果隻膩感 取而代之係豆乳既香豆乳又咁肥 飲落無咁大負擔飲完佢都幾飽肚 減肥既人士可以諗下佢💪✰鹿兒島烤南瓜雞肉野菌濃湯🎃($39) 南瓜味滿滿😍好多菇🍄同雞肉🐔見到好多南瓜蓉🎃南瓜味好出 好濃 好甜又係飲個湯已經有飽肚既感覺細食D既真係飯都可以唔洗叫😍✰自家製野菌醬燒和牛漢堡扒🐮($35)酸甜開胃 白飯殺手😋個汁幾開胃 酸酸甜

是但食評🌟💬
✰環境😍溫暖日系既feel😍