人氣爆棚 日日都排長龍的觀塘超出名cafe(不設訂位)想試超~~耐~~~但晚市失敗過兩次 實在太多人了嗚´д`)呢次醒啦!平日2點幾黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!〃🍰原味熔岩梳乎厘班戟 $86 +Movenpick 雪糕 $42今次黎就係為左pancakeヾ(´︶`*)ノ熔岩式嘅流心忌廉真係好啱打卡班戟睇片都睇得出有Q彈~
原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回訪!!!唔算太甜 2個人share可以輕鬆清碟 (可能可以食多個 〃🍽️明太子忌廉大蝦燉飯 $148橙色果碟~雖然其貌不揚 但係好食不過因為啖啖都好creamy食到最後會有點膩 〃🍽️松露薯條 $68松露調味沙律醬 完全係無法抗拒´д`)好好食 不過就無咩特別 似係平時cafe都食到的預期口味〃🧋朱古力忌廉碎冰|鮮奶綠茶碎冰 $44/杯因為本人係唔飲咖啡的所以好感動呢間Cafe有好多好多的非咖啡類選擇🥹🤍 兩杯碎冰都好好飲 唔算太甜 好香朱古力味/綠茶味 配pancake超夾!〃佢哋而家開左姊妹店都係觀塘~主打窩夫 不過我就暫時未試過 下次去!但暫時呢間本店 個人是決定必須要再來的🤍
人氣爆棚 日日都排長龍的觀塘超出名cafe(不設訂位)
想試超~~耐~~~但晚市失敗過兩次 實在太多人了嗚´д`)
呢次醒啦!平日2點幾黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!

今次黎就係為左pancakeヾ(´︶`*)ノ
熔岩式嘅流心忌廉真係好啱打卡
班戟睇片都睇得出有Q彈~
原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回訪!!!
唔算太甜 2個人share可以輕鬆清碟 (可能可以食多個

🍽️明太子忌廉大蝦燉飯 $148
橙色果碟~雖然其貌不揚 但係好食
不過因為啖啖都好creamy食到最後會有點膩

🍽️松露薯條 $68
松露調味沙律醬 完全係無法抗拒´д`)
好好食 不過就無咩特別 似係平時cafe都食到的預期口味

🧋朱古力忌廉碎冰|鮮奶綠茶碎冰 $44/杯
因為本人係唔飲咖啡的

佢哋而家開左姊妹店都係觀塘~
主打窩夫 不過我就暫時未試過
下次去!