人氣爆棚 日日都排長龍的觀塘超出名cafe(不設訂位)想試超~~耐~~~但晚市失敗過兩次 實在太多人了嗚´д`)呢次醒啦!平日2點幾黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!〃🍰原味熔岩梳乎厘班戟 $86 +Movenpick 雪糕 $42今次黎就係為左pancakeヾ(´︶`*)ノ熔岩式嘅流心忌廉真係好啱打卡班戟睇片都睇得出有Q彈~
原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回訪!!!唔算太甜 2個人share可以輕鬆清碟 (可能可以食多個 〃🍽️明太子忌廉大蝦燉飯 $148橙色果碟~雖然其貌不揚 但係好食不過因為啖啖都好creamy食到最後會有點膩 〃🍽️松露薯條 $68松露調味沙律醬 完全係無法抗拒´д`)好好食 不過就無咩特別 似係平時cafe都食到的預期口味〃🧋朱古力忌廉碎冰|鮮奶綠茶碎冰 $44/杯因為本人係唔飲咖啡的所以好感動呢間Cafe有好多好多的非咖啡類選擇🥹🤍 兩杯碎冰都好好飲 唔算太甜 好香朱古力味/綠茶味 配pancake超夾!〃佢哋而家開左姊妹店都係觀塘~主打窩夫 不過我就暫時未試過 下次去!但暫時呢間本店 個人是決定必須要再來的🤍
人氣爆棚 日日都排長龍的觀塘超出名cafe(不設訂位)
想試超~~耐~~~但晚市失敗過兩次 實在太多人了嗚´д`)
呢次醒啦!平日2點幾黎 唔洗等位 直入!!好幸福呀!!

今次黎就係為左pancakeヾ(´︶`*)ノ
熔岩式嘅流心忌廉真係好啱打卡
班戟睇片都睇得出有Q彈~
原味的忌廉奶蛋香100分!!!必定要回訪!!!
唔算太甜 2個人share可以輕鬆清碟 (可能可以食多個

🍽️明太子忌廉大蝦燉飯 $148
橙色果碟~雖然其貌不揚 但係好食
不過因為啖啖都好creamy食到最後會有點膩

🍽️松露薯條 $68
松露調味沙律醬 完全係無法抗拒´д`)
好好食 不過就無咩特別 似係平時cafe都食到的預期口味

🧋朱古力忌廉碎冰|鮮奶綠茶碎冰 $44/杯
因為本人係唔飲咖啡的

佢哋而家開左姊妹店都係觀塘~
主打窩夫 不過我就暫時未試過
下次去!
但暫時呢間本店 個人是決定必須要再來的🤍
2023-04-11
蟹肉炒意粉好正,好多蟹肉好夠味,唔油。明太子忌廉意大利飯,個樣真係好衰,但食落其實好味,唔辣,有口感,啲蝦好彈牙。炸芝士條可以拉絲拉到勁長 🤩🤩 記得熱食,凍左就。。。 雞翼炸粉太厚,遜色左少少。個薯蓉正常發揮,冇咩特別。甜品黎講,個梳乎厘係真係好食,焙茶味濃,加埋個一啲都唔酸既日本柑,真係好正。churros係我最愛,點埋朱古力醬一流 ❤️🧡 總括黎講係絕對會幫襯,只係個位置比較曲折,建議後樓梯上一層係最快去到
蟹肉炒意粉好正,好多蟹肉好夠味,唔油。
炸芝士條可以拉絲拉到勁長 🤩🤩 記得熱食,凍左就。。。
雞翼炸粉太厚,遜色左少少。
個薯蓉正常發揮,冇咩特別。
churros係我最愛,點埋朱古力醬一流 ❤️🧡

2024-04-08
2024-04-10 0 瀏覽
數年前光顧過 Cobber Coffee and Tonys Pastry,對他們的出品和用餐環境都頗有好感,所以一直都好想試其位於同區的姊妹店,今晩舊同事約食飯,當然要推薦。尋找的過程有點兒曲折。餐廳位處工業大廈內,晚上要到大廈另一個向內街的出入口,再乘電梯或沿樓梯上一樓,再按指示行,便會到逹餐廳。雖然位置隱蔽,但捧場客也不少。今晚主要和朋友相聚 ,其次是一嚐糯米窩夫,主菜則交朋友發板。🥗黑醋配巴馬火腿沙律 $78巴馬火腿鹹香肉嫩, 卷作一團更易入口,而黑醋本身甜味較重,略帶微酸,配新鮮沙律菜,令人吃得更津津有味🍝日式明太子紫菜大蝦意粉 $138豐富的明太子忌廉醬汁掛滿每一條意粉,熱辣辣,咸鮮味更明顯,意粉彈牙,蝦肉爽口,份量足,和朋友分享最合適。🍕自家製千島醬慢煮雞肉香草 Pizza (8")  $118pizza份量十足,唧滿千島醬汁,厚身的餅皮承托住重量級,肉厚大件的慢煮雞肉,肉汁豐富,口感嫩滑,少少辣,更惹味🥧馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子  $78一送來已經聞到陣陣芝香,奶油薯蓉上鋪滿芝士,呈半流心狀態,有拉絲效果,薯蓉口感 未至滑如忌廉,不過質也十分綿密,有奶香味;粗粒、已破開兩

🥗黑醋配巴馬火腿沙律 $78

黑醋配巴馬火腿沙律
🍝日式明太子紫菜大蝦意粉 $138
日式明太子紫菜大蝦意粉
自家製千島醬慢煮雞肉香草 Pizza
🥧馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子  $78
一送來已經聞到陣陣芝香,奶油薯蓉上鋪滿芝士,呈半流心狀態,有拉絲效果,薯蓉口感 未至滑如忌廉,不過質也十分綿密,有奶香味;粗粒、已破開兩邊帶子分佈在薯蓉內,吃起來有尋寶感覺;帶子烤焗後仍鮮嫩彈牙,非常之有驚喜
馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子
🍦藍莓提子伯爵茶糯米窩夫   $92

職員話藍莓今晚已沽清,所以全數換上新鮮青提子作伴碟。
糯米窩夫外型和平時食的窩夫差不多,入口方知分別。蛋味雖不算明顯,但外層紮實,內層煙韌,如別不同的口感令人印象難忘; 奶白色雪糕球清甜,重椰糖味,不太甜,味道清新正好平衡伯爵茶醬汁濃郁茶香。
藍莓提子伯爵茶糯米窩夫

雖然今晚在尋找餐廳的過程有少許曲折,不過對於餐廳環境,食物質素都頗滿意,更重要的是,個人覺得大多數開設在廠廈內的CAFE,服務其實都不錯,起碼員工不會迴避客人的召喚、有交帶、態度有禮,這些也是食肆之間優勝劣敗的條件之一。

2024-03-22
黑醋配巴馬火腿沙律
日式明太子紫菜大蝦意粉
自家製千島醬慢煮雞肉香草 Pizza
馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子
藍莓提子伯爵茶糯米窩夫
2024-04-10 0 瀏覽
當時6點到餐廳已近乎坐滿,環境舒適,服務員態度不錯。落訂以入座時間起跳2小時,1小時後last order。南瓜雞肉燉飯 $138南瓜味好濃郁,雞肉好軟好入口,但最後食到最後會有啲膩。Cobber noddle $96雖然menu顯示係辣,但實際上唔太辣。蝦好大隻,彈牙好飽滿😋和風火炙帆立貝意粉 $149有三隻大帆立貝,配埋日式醬汁同沙律醬,正常發揮。芝麻雞翼 $68另外叫左一個黑松露忌廉雜菌pizza $ 118同兩杯飲品係last order時叫左原味疏乎厘班戟。起初以為要等20-40分鐘(按餐牌上寫),但最後大概等5-10分鐘就上到枱。本來對疏乎厘班戟唔太有興趣,但食落發現好鬆軟,奶蓋唔會過甜,非常有驚喜💛

南瓜雞肉燉飯 $138
南瓜味好濃郁,雞肉好軟好入口,但最後食到最後會有啲膩。

Cobber noddle $96

和風火炙帆立貝意粉 $149
有三隻大帆立貝,配埋日式醬汁同沙律醬,正常發揮。

芝麻雞翼 $68

另外叫左一個黑松露忌廉雜菌pizza $ 118同兩杯飲品

2024-04-07 0 瀏覽
每次食完都好滿足🥰 🌟🌟大推鹹蛋黃雞翼!!好香好juicy😝 蒜香蟹肉意粉都好惹味😍😍另外個梛子咖啡都好特別🤩🤩梳乎厘pancake都好正😍😍S͇n͇a͇c͇k͇🌟1️⃣鹹蛋黃雞翼F͇o͇o͇d͇ 🥘🌟2️⃣蒜香蟹肉意粉3️⃣明太子忌廉大蝦燉飯 🦐 4️⃣黑松露忌廉蘑菇大蝦意粉D͇r͇i͇n͇k͇ ☕️🍹🌟5️⃣𝘾𝙤𝙘𝙤𝙣𝙪𝙩 𝙎𝙡𝙪𝙨𝙝 (𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙤𝙣 𝙨𝙞𝙙𝙚) 梛子咖啡碎冰 (咖啡另上) ☕️🥥6️⃣𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 𝙎𝙡𝙪𝙨𝙝 士多啤梨乳酪碎冰🍓D͇e͇s͇s͇e͇r͇t͇ 🥞🌟7️⃣士多啤梨梳乎厘班㦸🍓🥞

S͇n͇a͇c͇k͇

6️⃣𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 𝙎𝙡𝙪𝙨𝙝
士多啤梨乳酪碎冰🍓

D͇e͇s͇s͇e͇r͇t͇ 🥞
🌟7️⃣士多啤梨梳乎厘班㦸🍓🥞

• 鹹蛋黃雞翼(六隻)
  • 蒜香蟹肉意粉
2024-04-06 0 瀏覽
星期日上午11:30左右到達,發現餐廳居然唔需要等位入座!店員告知用餐時間兩個鐘,last order一個鐘後我哋二人下單了兩個主食+一碟薯條,食過都知份量係好大,食到飽飽地,諗住點都要食佢個王牌疏乎厘甜品於是last order前我哋自行QR code落單了:疏乎厘(後上),諗住消化吓過多半個鐘先食點知店員就走出嚟話last order就要即刻做埋上菜,我哋話我哋太飽食唔到住,並且講咗其實我哋唔係要打卡,我哋10分鐘就食完唔會遲過兩個鐘交返張枱出嚟(留意番嗰陣仲有一個鐘先交枱),但店員堅持話因為製作需要15分鐘所以要而家起菜結果5分鐘之後我哋個甜品就到左,飽到根本食咗兩啖就冇食,然後好冇癮咁提早走左其實餐廳都講明有兩個鐘用餐時間,點解要迫啲顧客一個鐘就上晒啲嘢食呢?我明呢間都算係觀塘嘅名店,多人等位(以前係,而家就唔一定了)但係又催又趕咁食得咁急,下次我又點敢返轉頭再食呢⋯⋯
2024-03-17
2024-04-04 0 瀏覽
呢間觀塘Cafe成日大排長龍,今日終於黎到食佢啦。個電子落單系統入面既食物Preview相夠曬大張,係手機都可以好清楚睇到我想點既餐係咩樣,幾方便。我地叫左:黑松露忌廉蘑菇雞肉燉飯自家製千島醬慢煮雞肉香草pizza個Risotto味道香濃,口感Creamy,好味~Pizza我平時都最鍾意食有千島醬既款,佢呢個都幾開胃,慢煮雞肉大啖肉,不過有一兩舊有啲「鞋」,整體都OK~食完有啲飽,下次再試佢啲甜品!
呢間觀塘Cafe成日大排長龍,今日終於黎到食佢啦。

我地叫左:
自家製千島醬慢煮雞肉香草pizza

個Risotto味道香濃,口感Creamy,好味~

食完有啲飽,下次再試佢啲甜品

2024-04-01 390 瀏覽
呢間都算係觀塘嘅人氣 cafe,次次去都幾多人,不過啲嘢都真係幾好食,坐得都幾舒服,晚市用餐時間兩個鐘,都很可以呢度嘅 pasta 係幾好食,之前有試過白味噌豚肉意粉好好味,今次試咗呢個蒜香蟹肉意粉蒜香味濃,蟹肉勁多,唔油膩,好味蕃茄辣肉丸唔係好覺得有辣味,不過肉丸質感幾好,夠 juicy,蕃茄醬汁配麵包都幾好,麵包係脆地,唔會好飽肚蜜糖芥末雞翼雞翼炸到好脆口,但略嫌醬汁太多,甜膩過頭,如果醬汁可以 light 啲就好意大利芝士熔岩呢款唔係疏乎厘,而係 pancake 質地,意大利芝士夠滑,但真係要兩個人先食得晒拿破崙呢款畫板造型好特別,之前好似冇見過,拿破崙餅身非常脆,中間有士多啤梨同忌廉,都幾好食

蒜香蟹肉意粉

蒜香味濃,蟹肉勁多,唔油膩,好味

蜜糖芥末雞翼

蜜糖芥茉雞翼

蒜香蟹肉意粉
2024-03-30 317 瀏覽
食物方面:-開心果醬pancake,開心果醬汁好出😋😋😋pancake軟林林,配合雪糕好好食!-伯爵茶panckae,味道同上,但個醬汁唔夠出-山葵蛋黃醬薯條,好好味,薯條控一定要order!服務方面:正常環境方面:張臺夠闊,氣氛好好,傾計都舒服性價比方面:百幾蚊一份pancake同出面差唔多,但呢度係幾好食,值返👍🏼備註:店鋪長期要排隊,冇得book,唔想排隊,建議3-5pm呢段時間入座!如果覺得我寫既食評幫到你既話,記得follow,like,同埋share俾你身邊鍾意食好味嘢既朋友😋😆
食物方面:
-伯爵茶panckae,味道同上,但個醬汁唔夠出
-山葵蛋黃醬薯條,好好味,薯條控一定要order!

服務方面:
正常

環境方面:
張臺夠闊,氣氛好好,傾計都舒服

性價比方面:

備註:

2024-03-29
又黎到觀塘工廈揾食,試左呢間朋友極力推介嘅cafe。試完的確有驚喜🤩用料、製作都有誠意,對得住佢嘅價錢,可以一試~ꞋꞌꞋꞌꞋꞌଘ 明太子忌廉燉飯 $148 ▸ 7.5/10呢個risotto係令我最驚艷嘅中意食明太子嘅唔好錯過.ᐟ份量好足 飯煮到啱啱好 並保留少少嚼勁忌廉同明太子味好balance有6至7隻大蝦 爽彈啖啖肉🦐ଘ 法國活青口白酒忌廉意粉 $138 ▸ 7.5/10呢個應該係新出嘅意粉款式見到呢個菜名感覺好厲害似的😂果然真係新鮮青口黎 肥美彈牙 最緊要係 冇沙.ᐟ.ᐟ.ᐟ白酒吊出青口鮮味🥹🥹而且青口份量都幾多.ᐟ 忌廉汁量唔多 但都唔會覺得dry /ᐠ - ˕ -マ另外意粉索曬青口嘅鮮味相信有用青口湯煮過.𖥔 ݁ ˖ଘ 聖誕限定 開心果忌廉配士多啤梨梳乎厘班戟 $138 ▸ 7.5/10見到有限定開心果味即刻叫左ᰔᩚ(梳乎厘係點餐時可以揀後上~好靚好啱打卡嘅擺盤ೀ🎅動L~層層都好puffy 口感較輕 夠嫩滑 尚算綿密 如蛋味更重會更正開心果味醬汁好濃 可以話係冇得挑剔(˵ •̀ ᴗ - ˵ ) ✧伴碟有麻糬 + oreo碎 +白朱古力開心果脆脆𝘙𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵: 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵𝘦𝘥👅

ꞋꞌꞋꞌꞋꞌ

忌廉汁量唔多 但都唔會覺得dry /ᐠ - ˕ -マ
另外意粉索曬青口嘅鮮味
相信有用青口湯煮過.𖥔 ݁ ˖

見到有限定開心果味即刻叫左ᰔᩚ
(梳乎厘係點餐時可以揀後上~
好靚好啱打卡嘅擺盤ೀ🎅
動L~層層都好puffy
口感較輕 夠嫩滑 尚算綿密 如蛋味更重會更正
伴碟有麻糬 + oreo碎 +白朱古力開心果脆脆

𝘙𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵: 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵𝘦𝘥👅
𝘙𝘦𝘴𝘦𝘳𝘷𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯: 𝘸𝘢𝘭𝘬-𝘪𝘯 𝘰𝘯𝘭𝘺

🏘: 觀塘駿業里8號世貿大樓1樓
🕘: 星期一至日 11:30-22:00 (Last order 21:00)
☎️: 34683509
🚶🏻‍♀️: 觀塘站A2出口步行5分鐘
💵: 加一服務費✔️/切餅費$100
2024-03-23 290 瀏覽
Garlic Butter Chicken Wings                                                     As the plate arrived, the aroma of garlic and butter tantalized my senses, setting the stage for what was about to come. Chocolate Coffee                                                   The presentation was impeccable, adorned with a dollop of whipped cream and a sprinkle of cocoa powder, making it as visually appealing as it was delicious.   Salted Egg Yolk Chicken Wings
Garlic Butter Chicken Wings
for what was about to come.
Chocolate Coffee
Salted Egg Yolk Chicken Wings
                                             The crispy chicken wings were generously coated in a luscious salted egg yolk sauce, which
added a delightful creaminess and a hint of saltiness to each bite.
Truffle Fries
                              These crispy golden fries were elevated to gourmet status with the addition of aromatic truffle oil
 and a sprinkle of parmesan cheese.
下午茶
2024-03-17 662 瀏覽
每次嚟到都係要排隊,呢間西餐已經食過幾次侍應多夠快,服務態度良好。出餐快,唔使等好耐。鹹蛋黃薯條好味,但如果鹹蛋黃沾滿每條薯條,多少少就更加好之前食過鹹蛋黃雞翼都好正鮮茄大蝦意粉,有少少辣但味道很好,好match蒜蓉牛油雞翼好多蒜好入味芝士焗肉醬意粉好多芝士肉醬呢間出名食疏乎厘pancake一定要試啦試咗焙茶疏乎厘pancake 和焦糖香蕉榛子疏乎厘pancake好Creamy入口即溶每次食完都有很滿足的感覺
每次嚟到都係要排隊,呢間西餐已經食過幾次

侍應多夠快,服務態度良好。出餐快,唔使等好耐。

鹹蛋黃薯條

鹹蛋黃薯條好味,但如果鹹蛋黃沾滿每條薯條,多少少就更加好
之前食過鹹蛋黃雞翼都好正

鮮茄大蝦意粉,有少少辣但味道很好,好match

好多蒜好入味

• 咸蛋黃薯條
  • 蒜香牛油雞翼
  • 焗肉醬意粉
  • 榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟
  • 鹹蛋黃雞翼(六隻)
2024-03-12 633 瀏覽
觀塘樓上人氣Cafe,餐廳不設預訂。只限Walk in,大概要預留30分鐘排隊😄用餐時間兩小時椰子咖啡$58賣相好吸引🥰咖啡可以自己倒🥰因應自己鍾意嘅份量去倒就OK🥰喺椰子沙冰xEspresso x焦糖😋椰子同咖啡互相配搭好飲😍鹹蛋黃雞翼$68勁重鹹蛋黃味🥰雞肉嫩滑香口蒜香蟹肉意粉$148蟹肉好足料🥰鮮甜可口😋再配搭蒜香意粉好食蕃茄大蝦意粉$88蕃茄酸酸甜甜好開胃🥰啲蝦有大大隻好新鮮開心果忌廉配新鮮士多啤梨疏乎厘班戟$138開心果味道幾好食😋唔想食太甜推薦食呢款口味🥰榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟$113純粹個人口味覺得好甜😆不過疏乎厘動L動L好有空氣感@cobbercoffee_tonyspastry

椰子咖啡$58

榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟$113
純粹個人口味覺得好甜😆不過疏乎厘動L動L好有空氣感

@cobbercoffee_tonyspastry
2024-03-12 511 瀏覽
Cobber一向人氣爆棚,我同朋友六點左右到,啱啱好唔洗排隊,再過十幾分鐘門口已經出現人龍😂,食物質素都算唔錯,甜品一如既往出色❣️馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子薯蓉好夠creamy,口感軟綿綿,入口有香濃芝士味,帶子都幾鮮甜❣️明太子忌廉大蝦燉飯唔好睇佢其貌不揚,味道真係唔錯架🤣燉飯充滿明太子既鹹香,忍唔住一啖接一啖好足料,有好多大蝦,爽口彈牙❣️西京白味增豚肉忌廉意粉fusion口味,意粉意外地同白味增好夾!加埋豚肉洋蔥等配料,味道都幾豐富,但意粉略嫌太硬身❣️鹹蛋黃雞翼上檯已經覺得佢好邪惡,雞翼上面鋪滿鹹蛋黃,略嫌太油膩同埋重口味,就算撥開啲鹹蛋黃醬,雞翼都仲滲緊油❣️義大利芝士熔岩❣️開心果醬舒乎厘個人認為Cobber最好食既都係甜品,tiramisu真係好好味,熔岩視覺效果滿分,我都淨係掛住拍片唔記得影相😂咖啡味濃郁得黎唔會苦澀,蛋糕口感濕潤,熔岩忌廉creamy得黎唔會膩,非常出色。舒乎厘滿滿空氣感,食落輕盈軟綿,好似喺口裡面融化左咁🥹蛋香同埋開心果醬幾夾,加埋士多啤梨脆脆,口感即刻豐富左!

❣️馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子

❣️明太子忌廉大蝦燉飯
唔好睇佢其貌不揚,味道真係唔錯架🤣
燉飯充滿明太子既鹹香,忍唔住一啖接一啖
好足料,有好多大蝦,爽口彈牙

❣️西京白味增豚肉忌廉意粉

❣️鹹蛋黃雞翼

❣️義大利芝士熔岩
❣️開心果醬舒乎厘

• 意大利芝士熔岩
2024-03-07 639 瀏覽
Cobber Coffee and Tonys Pastry,位於觀塘駿業里8號世貿大樓1樓。 中午時段好多人,所以揀咗兩點鐘先到, 店內燈光柔和,午餐📌 ~ 煎蛋煙三文魚牛油果多士、 開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡。📌煎蛋煙三文魚牛油果多士🥑🍞 ~ 整體賣相精緻, 食材健康新鮮, 尤其是沙律菜🥗, 口感爽脆,配上蘋果薯仔沙律,如果想食得輕型, 我就推介這款菜式。 📌開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟🥞 ~ 入口即溶的梳乎厘班戟, 開心果忌廉配新鮮士多啤梨口感豐富美味,到Cobber一定要點梳乎厘啊! 📌焦糖瑪奇朵☕ ~ 口感細緻幼滑,用焦糖作出點綴,更加香甜美味。 📌朱古力咖啡☕ ~ 咖啡味香濃配上朱古力, 完美的配搭。 推介這裏的梳乎厘班戟, 下次會來試其他口味😊。 🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

煎蛋煙三文魚牛油果多士、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡

煎蛋煙三文魚牛油果多士

蘋果薯仔沙律

開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟

焦糖瑪奇朵

📌朱古力咖啡☕ ~ 咖啡味香濃配上朱古力, 完美的配搭。
朱古力咖啡

推介這裏的梳乎厘班戟
, 下次會來試其他口味😊。

2024-03-04
煎蛋煙三文魚牛油果多士、 焦糖瑪奇朵、 朱古力咖啡
煎蛋煙三文魚牛油果多士
蘋果薯仔沙律
開心果忌廉配新鮮士多啤梨梳乎厘班戟
焦糖瑪奇朵
朱古力咖啡
  • 煎蛋煙三文魚牛油果多士、焦糖瑪奇朵、朱古力咖啡