2019-04-16 307 瀏覽
今次黎到極尚大瀛喜食午市放題,佢地安排咗我地一行四人坐六人枱👍🏽 地方闊落。而家仲係喺電話到落單,好方便,而且Overall黎講啲野食都嚟得齊同埋快!呢到壽司種類比起其他放題地方多,所以我地都嗌得唔少壽司~另外唔少得刺身啦~三文魚好厚身!!厚身得黎又無乜筋,好少有!抵讚👏🏽所以要再Encore厚身三文魚👇🏽👇🏽蒲燒鰻魚好多片,都唔會有鯹味!接住有天婦羅~~熱辣辣係新鮮炸起,亦都唔會好乾身。順帶一提,天婦羅Sauce要係自助吧自己斟,佢個Sauce都係熱辣辣架,點落就更好味啦~芝麻雞翼好香口!又唔會太重味道!榴連波波我就嫌佢唔夠榴連味,再重啲榴連味就仲好😆臨尾都係再Encore左壽司哈哈最後!一定要講!我無影到相,但係佢個比目魚西京燒好鮮甜!極力推薦!!

呢到壽司種類比起其他放題地方多,所以我地都嗌得唔少壽司

所以要再Encore厚身三文魚👇🏽👇🏽
厚身三文魚

蒲燒鰻魚好多片,都唔會有鯹味!
蒲燒鰻魚

天婦羅