招聘中
20天前
薪金面議
20天前
2024-04-12 125 瀏覽
今日同朋友係APM行街, 行完搵餐廳食晚飯, 睇到呢間神山出左新既軟殼蟹拉麵, 有套餐, 加埋沙律同埋野飲, 都係百零蚊, 價錢合理, 同埋我之前都食過佢既沾麵都覺得唔錯, 就入去用膳啦~軟殼蟹拉麵 ~ 軟殼蟹就細細隻, 入面都有啲蟹肉食, 但表面就腍哂差小小, 除左隻軟殼蟹無其餸, 比較單調, 我都係比較喜歡佢既招牌沾麵~套餐沙律正常發輝, 但杯野飲好薑, 唔太岩飲~神山豚角沾汁麵試咗餐廳推介之一豚角沾麵,都keep到同之前食到既一樣味道, 麵係屬於硬身的, 撈埋濃汁, 味道出, 不過個汁唔太熱, 熱多小小會好啲, 原隻流心蛋,蛋味濃郁, 豚肉燒到幾香~加左餃子做小食,  餃子皮薄, 內裡juicy, 唔錯~呢間都開左好多年, 希望佢可以維持到做沾麵既特色~

套餐沙律正常發輝, 但杯野飲好薑, 唔太岩飲~
神山豚角沾汁麵

加左餃子做小食,  餃子皮薄, 內裡juicy, 唔錯~
呢間都開左好多年, 希望佢可以維持到做沾麵既特色~
2024-03-31