餐廳前身係⭐️連續五年獲米芝蓮推介⭐️嘅上環傳統泰菜餐廳“Moon Thai”😋新餐廳加上fusion款式,而且裝潢好大好新,有北歐Cafe嘅感覺💖叫咗兩份brunch,Egg Benedict同All Day Breakfast,試吓點樣將西餐同泰菜融合一齊👀🍳Egg BenedictSourdough麵包塗咗牛油果醬🥑,水煮蛋🥚一切開即時流出爆漿蛋汁,同傳統既版本唔同既係荷蘭汁上加左泰國口味既辣,呢個配搭出奇地合拍!呢隻辣我唔食得辣嘅都接受到😊另外仲配埋烤菠蘿🍍面層焦香,而且好甜好好食!🍳Thai All Day Breakfast泰國版嘅全日早餐,有泰式雞肉粥、沙嗲串燒、Sourdough麵包、煙肉、雜菌同煎蛋😍值得一讚雞肉粥,粥底雞味濃郁入味而且雞肉一啲都唔韌,好滑嫩🍳蝦炒金邊粉🤩炒得好有鑊氣,配上酸酸地嘅醬汁,啲蝦都好足料好大,食到停唔到😊🧋泰式髒髒奶茶 (推介)奶味好重,而且口感好幼滑!

🍳Egg Benedict

🍳Thai All Day Breakfast
值得一讚雞肉粥,粥底雞味濃郁入味而且雞肉一啲都唔韌,好滑嫩

🍳蝦炒金邊粉

🧋泰式髒髒奶茶 (推介)
奶味好重,而且口感好幼滑!