2024-04-11 137 瀏覽
最近搵左一間私房菜餐廳同朋友食飯。當我踏入私房菜餐廳時,立刻感受到家的溫馨氛圍。餐廳充滿著精心擺設,櫃上仲有好多獎盃睇得出餐廳對食物有一定的要求,環境溫馨舒適,服務親切周到。細心的餐廳就應我地要求 早把我們想食的食物印左一份屬於我地的餐牌比我地🥰茶燻流心蛋伴黑魚子醬配厚切茄子茶燻流心蛋配黑魚子醬厚切茄子,出色滑順,鹹香輝映,金黃鬆軟,回味無窮。原盅燉姬松茸淮山甘筍燉黑毛豚肉湯呢款原盅燉姬松茸淮山甘筍燉黑毛豚肉湯,湯頭濃郁鮮甜,黑毛豚肉鮮嫩多汁,配搭香氣四溢嘅姬松茸同淮山甘筍,味道豐富滋補,真係美味無比。黑松露醬炒花尾躉班球配鮮露筍呢道黑松露醬炒花尾躉班球配鮮露筍,花尾躉班球鮮嫩彈牙,黑松露醬香濃豐富,搭配鮮露筍清香爽口,味道絕佳。大紅大紫炒飯配日本櫻花蝦呢個大紅大紫炒飯配日本櫻花蝦,色彩鮮豔,炒飯香氣四溢,櫻花蝦鮮甜脆口,口感絕佳。關於招牌茶王燻雞招牌茶王燻雞,外脆內嫩,香氣撲鼻,入口滋味豐富,令人回味無窮。

茶燻流心蛋伴黑魚子醬配厚切茄子

原盅燉姬松茸淮山甘筍燉黑毛豚肉湯