舊同學聚會梗係要食豪啲💳💳😎😎同學仔響附近返工佢Lunch Time 嘅時候都有嚟捧場,繼而造就咗我哋今晚高質✅鐵板燒約會🎉🎉🈶段小插曲⋯⋯事緣我們訂房的時間為19:00,不過我哋18:30已經到達餐廳🍴我哋book 嗰間房仲有客人坐緊(真係好生意喎😅)所以我哋就先坐壽司吧🤨真係美麗嘅誤會,有幸好似日本🇯🇵咁一泊兩食🤩🤩師傅發板🎈先嚟round 刺身壽司,再享用鐵板燒🤤1.)時令刺身拼盤中Toro-- 充滿油份甘香❤️矢柄--白身魚較為清新淡口金目鯛--火炙表皮將油份逼出👍🏻👍🏻鰤魚--鮮味甘香2.)壽司🍣北海道馬糞海膽禾至愛甜甜的Yummy❣️牡丹蝦🦐、興師傅👨🏼‍🍳推介火炙梭子魚、三文魚籽杯粒粒分明脹卜卜🤤3.)澳洲鮑魚--海水味濃;爽口彈牙🖖🏼🖖🏼真心推介4.)龍蝦🦞🦞🦞-- 龍蝦肉配上秘製的龍蝦膏醬💕好邪惡啊5.) A5和牛--邪惡吾好俾佢停呀🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️布師傅教導呢個係11級的和牛西冷屬極品之作6.)鵝肝--一語記之曰肥🙈但好like👍👍甜品都好豐富呀😘😘😘日本🗾香印提子🥰🥰仲有兒時回憶🚼砂糖多士配雲呢拿雪糕作完美嘅句號🔚舊同學👩‍🎓👨‍🎓歡聚完畢,👄好彩響房度先至冇嘈到人地
舊同學聚會梗係要食豪啲💳💳😎😎

真係美麗嘅誤會,有幸好似日本🇯🇵咁一泊兩食🤩🤩
師傅發板🎈
先嚟round 刺身壽司,再享用鐵板燒🤤
1.)時令刺身拼盤
中Toro-- 充滿油份甘香❤️
矢柄--白身魚較為清新淡口
金目鯛--火炙表皮將油份逼出👍🏻👍🏻
鰤魚--鮮味甘香

2.)壽司🍣
北海道馬糞海膽禾至愛甜甜的Yummy❣️
牡丹蝦🦐、興師傅👨🏼‍🍳推介火炙梭子魚、
三文魚籽杯粒粒分明脹卜卜🤤

6.)鵝肝--一語記之曰肥🙈但好like👍👍

甜品都好豐富呀😘😘😘
日本🗾香印提子🥰🥰
仲有兒時回憶🚼砂糖多士配雲呢拿雪糕作完美嘅句號🔚

舊同學👩‍🎓👨‍🎓歡聚完畢,👄好彩響房度先至冇嘈到人地咋👻👻

特別鳴謝😎布師傅嘅清酒🍶
🗣恭祝你們生意長做長有,觀塘一哥⛽️

下次都會再帶同屋企人一齊食好嘢👏🏼👏🏼👏🏼

補充:新張優惠88折
時令刺身拼盤
呑拿魚腩(Toro)
三文魚籽杯
鵝肝
A5和牛
2019-10-26
時令刺身拼盤
呑拿魚腩(Toro)
三文魚籽杯
牡丹蝦壽司