2022-11-08 456 瀏覽
生日當然要來食我最愛既日式放題自取區都已經有好多野飲 野食熟食區 有湯、青口、蝦、豬手、炸餃子、小丸子 ...誠意十足仲有水果、冰品,酒類等等,超多選擇丫!依家直接用手機掃Qrcord落單,即點即煮,唔洗慢慢等人收紙仔刺身&壽司款式豐富,刺身盤非常高質仲放埋乾冰黎擺盤,視覺效果一流。刺身全部厚切,好有口感,正呀三文魚新鮮又肥美,甜蝦,赤蝦,帶子都好大隻,啖啖肉,甘甜爽口,鮮味十足又彈牙北寄貝、榮螺片&海哲好爽口,大滿足鹽燒牛舌 (必點)蒜蓉蒸扇貝 (必點)扇貝大大隻,新鮮又多汁,蒜蓉味夠濃醉鮑魚 (必點)食落口有陣玫瑰露既香味,好MATCH,好好食口感鮮嫩彈牙的,叫過3輪都唔會老&硬老人家都咬到北海道黃金醬燒虎蝦 (必點)醬汁香甜,用芝士焗開邊蝦夠曬邪惡,非常香口惹味,虎蝦肉又夠爽彈芝麻雞翼+炸榴連波波雖然任食,但野食一D都唔隨便,熱辣辣既炸雞翼皮脆卜卜,肉質嫩又爆汁,但完全唔會覺得油膩炸榴槤波波,外脆內軟,煙煙韌韌,夠重榴槤味之餘仲會爆漿流心!雖然依度飲品選擇好多,但我同屋企人真係超愛依度既: 蟲草花花膠雞腳湯養顏又好飲椰汁鮮奶燉燕窩都OK,但我都係中意雞腳湯多D辣酒翡翠螺辣酒翡翠螺
生日當然要來食我最愛既日式放題
自取區都已經有好多野飲 野食

仲有水果、冰品,酒類等等,超多選擇丫!

刺身全部厚切,好有口感,正呀

北寄貝、榮螺片&海哲好爽口,大滿足

鹽燒牛舌 (必點)
鹽燒牛舌

蒜蓉蒸扇貝 (必點)
扇貝大大隻,新鮮又多汁,蒜蓉味夠濃

醉鮑魚 (必點)
食落口有陣玫瑰露既香味,好MATCH,好好食
口感鮮嫩彈牙的,叫過3輪都唔會老&硬
老人家都咬到

北海道黃金醬燒虎蝦 (必點)

芝麻雞翼+炸榴連波波
芝麻雞翼
雖然任食,但野食一D都唔隨便,熱辣辣既炸雞
皮脆卜卜,肉質嫩又爆汁,但完全唔會覺得油膩

雖然依度飲品選擇好多,
但我同屋企人真係超愛依度既:
蟲草花花膠雞腳湯
養顏又好飲

椰汁鮮奶燉燕窩都OK,但我都係中意雞腳湯多D

辣酒翡翠螺

辣酒翡翠螺都唔錯,
螺肉大大粒,醬汁少少辛辣,味道濃郁夠入味

燒紐西蘭香草羊鞍

羊架好大塊唔會好肥,食落口微微的羊羶味,正呀

燒鰻魚,一啖一件,肥美嫩滑,油香十足

黃金炒海中蝦,鋪滿咸蛋黃,惹味香濃,海蝦肉爽口彈牙

鐵板蜜汁蒜香牛柳粒,牛柳粒粒粒都有蜜汁味好好味😋

吉品鮑汁扣花膠
好大塊,味道&口感覺得普通
生日正日既前後3 日都可享有全檯一人送一杯Movenpick既優惠
2022-10-03