2021-11-03 78 瀏覽
首先恭喜你撳入嚟睇 已經避免左自己中伏 :0) 食飯嘅時候聽到隔離枱喺度左度右度 講有300幾蚊quota :0) 所以正評點得黎你就自己諗啦 :0) 呢度嘅肉全部都係一樣味 即係 冇! 味! 基本上除咗西冷牛扒係食得出分別之外其他肉係全部一樣味樂觀啲睇都叫開咗關好似返咗深圳東門咁🤑我係比佢$20吉列豬柳吸引入去嘅 但我會奉勸你如果想俾$20體驗食_嘅話都幾抵食🤗介紹返我舊豬有血水嘅 食左一半都冇就唔敢再食 同埋都幾可笑 我哋八點半左右入去食 都仲有所謂限量供應30件嘅吉豬🤔諗返其實應該一早聞到伏味成餐飯除咗個羅宋湯同埋雪糕啫喱之外冇野係好食全部正評重點推介嘅吉利豬柳同埋漢堡包都係冇味嘅 直頭佢個漢堡扒係好似肉丸咁嘅質地 有啲黏住同埋係軟身嘅 冇肉汁 個包冇醬 基本上除咗佢嗰舊所謂芝士完全冇味 最緊要係你個芝士都!可!以!無!味!我相信牛扒無論你嗌幾多成熟最後都係全熟 都幾肯定同個鐵板無關 因為一上菜我就即刻切開睇 已經係well done到灰色 但佢係唯一一樣有肉味嘅嘢瑞士雞翼就剩係得顏色咬落全部都係白色 都係冇味 好彩係都冇雪藏味個個都話抵食 但其實諗深一層 佢都賣得幾貴除咗個吉列
首先恭喜你撳入嚟睇 已經避免左自己中伏 :0)

樂觀啲睇都叫開咗關好似返咗深圳東門咁🤑

成餐飯除咗個羅宋湯同埋雪糕啫喱之外冇野係好食

個個都話抵食 但其實諗深一層 佢都賣得幾貴除咗個吉列豬之外 牛扒$100雞翼都30幾蚊 30幾蚊已經食到譚仔大雞翼啦 呢個食物質素唔得啦
2021-10-26
  • 羅宋湯