2017-12-24 130 瀏覽
黎到黃大仙 本身以為係美食沙漠 點知比我食到呢間好值得推介嘅日式餐廳😍 一入到餐廳 待應就面帶笑容安排我地坐位 又成日留意我地夠唔夠茶 仲識好風趣幽默咁講下笑 服務態度比左我好好嘅印象👍 必食💓 芒果三文魚蟹籽沙拉🥗芒果好新鮮好甜 呢個時節好難得食到咁甜嘅芒果🤤 再加上新鮮厚切嘅三文魚同埋好多好多嘅蟹籽撈埋切到薄如絲嘅蟹柳同埋青瓜 而且沙拉醬好足夠 食落又爽甜又粒粒蟹籽 令我同朋友都好滿足😍😍 雖然都幾大盆 但我地都食得哂😆 真心推介!驚喜💓千回火鳥有少少微辣 雞皮燒得好香脆😋一口咬去發現d 肉汁鎖住左係入面 雞肉好嫰滑 燒得剛剛好 呢個價錢食到咁高質嘅燒雞全翼 好抵😍回味💓燒日本河豚魚乾魚乾燒得唔會太硬 食落唔醎 食落好香魚味 有d似三文魚 蘸上千島醬 一流小吃😆👍黑豚肩燒丼👍好大塊䐁肉 有咬口一d都唔韌 而且同肉上芝麻好香 令到成個豚肉更香口感更豐富😋 仲好貼心咁有辣辣嘅泡菜送飯添😎廣島蠔寄世鍋好大鍋 好足料 有蝦 廣島蠔 蟹腳 蜆 豆腐 白菜 韓國粉絲😆 海鮮都好新鮮 好彩叫左個豚肉飯 送珍珠飯一流呀🤤香蒜燒茄子🤤茄子好食到皮都食埋 本身去串燒店都必叫茄子 第一次個皮唔燶 而且茄

必食💓 芒果三文魚蟹籽沙拉🥗

燒日本河豚魚乾

黑豚肩燒丼👍

黑䐁肩燒丼

香蒜燒茄子🤤

茄子好食到皮都食埋 本身去串燒店都必叫茄子 第一次個皮唔燶 而且茄子肉可以用juicy 黎形容 加上炸蒜香味四溢 一個字 正👍😭

金蒜燒茄子

食左好多燒物同埋油膩食物 決定叫翻個甜品雪糕😌 雪糕好滑 加上牛奶味好濃 抹茶清香唔苦 食埋小丸子同充滿抹茶粉嘅嶡餅 簡直大大滿足😝

嶡餅白玉宇治抹茶牛奶雪糕

服務加味道都好唔錯 再加上仲有好多其他食物款式未試 下次要帶屋企人黎食😎

2017-12-21
芒果三文魚蟹籽沙拉