2021-02-06 231 瀏覽
等左成個鐘先有得食,本來想叫牛油果炒蛋多士,竟然比我見到隔離枱,嗰堆牛油果係灰色嘅,好恐怖,最後轉太,叫咗兩個麵包!一杯Caramel Hojicha latte, 一杯Flat white !第一個係蘋果豚肉包, $45 , 個包成個底係燶晒,韌到切唔開,要用牙扯開佢,不過裏面個蘋果幾好食!但所謂既手工麵包唔得!另一個伯爵茶番薯麻薯Bagel , 都係韌到咬唔到,好似用微波爐叮到啲麵包乾晒咁!講埋兩杯嘢飲,個杯Caramel Hojicha latte, 飲唔到 Caramel 味,同之前其他食評一樣,一飲落口成口都係茶粉,杯flat white 就普通!最後到環境,佢啲員工匿埋喺佢個無窗既廁所度瘋狂煲煙,基本上你一入去就焗到唞唔到氣,其實全部都唔合格,要等位既真心唔洗食!想試伏既可以一戰,唯一可取嘅係員工好友態度,同埋啲嘢食個樣好靚,不過真係好難食!$90 兩個勁難食既包真心唔得

$90 兩個勁難食既包真心唔得