星期五晚決定星期六去食, 心想大家都會返大陸消費,所以就冇訂檯。而對於一個住港島嘅人, 真係完全唔識路, 所以都係搭的士去, 估唔到就連司機哥哥都唔識, 哈 (下次有人搭的士記得話係新田7-11落)去到, 果然係唔多人, 但篤篤車包廂就已經full booking, 問過老闆都話要等都會等好耐下。咁冇計, 坐低用手機點野食, 我分3樣嘢黎評分。1. 食物: 好食, 我唔係什麼食評家, 但哩度野食係好食, 炒嘅火候亦夠, 除左蟹肉奄列食唔到蟹肉味之外。2. 環境: 其實坐得幾舒服,環境亦都不錯, 但可能室內冇窗嘅關係,啲聲困住晒喺裏面, 其他枱嘅人講嘢就好應聲, 啱啱我隔籬嗰台有個女人坐正喺我隔籬,就嘈到我同女朋友都唔想講嘢,仲要後面有一台男人都係好嘈。3. 服務: 其實大部份人服務態度都唔錯,只係個別有啲職員態度真係比較差,回答你都係比較晦氣 + 求其。

咁冇計, 坐低用手機點野食, 我分3樣嘢黎評分。