2021-06-21 199 瀏覽
Shine係OpenRice 真係有超多好評 今晚終於有機會去試下佢哋嘅晚餐👅 裝修係一間有格調嘅西餐酒吧 環境舒適👍🏻晚餐係單點食物 小食我哋就揀咗好多人讚好嘅黃金手工蟹餅配秘製酸辣醬🦀 價錢唔平 但係蟹餅入面真係啖啖蟹肉 炸得香脆 點埋酸辣醬更惹味😋主菜我哋揀咗特級安格斯漢堡扒配脆炸薯條同埋北海道帶子明太子意粉🍝 Angus Burger揀左7成熟 漢堡扒依然非常多汁 超大件 加上本身醬汁夠多 又多蔬菜 令burger唔乾 好fresh幾好食👅 北海道帶子明太子意粉嘅帶子非常大粒 香煎表面 肉質仲好嫩滑🤤 意粉用明太子醬加上三文魚子 非常惹味又邪惡😍叫得酒吧 飲品選擇當然唔少 我哋揀左一杯Passion Fruit Lemon Soda 同一杯Romantic Story🍹 2杯賣相都拎滿分 味道方面Passion Fruit Lemon Soda就相對清新d Romantic Story就用Rose, orange juice, Lime juice 加soda🌹 加咗玫瑰既甜感覺好sweet都好好飲🌟

黃金手工蟹餅配秘製酸辣醬

北海道帶子明太子意粉