2020-07-22 62 瀏覽
原本今晚約左個朋友幫佢處理D好urgent既野順便食埋晚飯,但因為限聚令關係,唯有買外賣上佢度食~佢住黃大仙但係我搵過果頭無咩西餐,咁岩我係九龍灣出發,見到呢間Supernormal人氣咁高所以就買黎俾佢試下,宜家仲有78折添👍🏻我發版叫左個西班牙海鮮燴飯,蒜片紅椒蟹肉扁意粉,安格斯牛肉漢堡同埋一份芥末雞翼~西班牙海鮮燴飯配料非常豐富👍 飯比較煙韌有趙口,汁偏稠,個人認為如果多返少少汁會更好~蒜片紅椒蟹肉扁意粉帶有微微既辣,幾開胃,蟹肉好重手,意粉彈牙,仲有好多洋蔥紅椒草菇等等加強個口感👍安格斯牛肉漢堡塊牛肉好厚好juicy!!👏🏻👏🏻 蕃茄同生菜新鮮爽口,漢堡仲食到外面微微既脆,裡面好軟熟,如果即場食一定仲好食👍👍 芥末雞翼幾大隻,外皮好香唔油膩,芥末味黎自面頭既芥末醬,唔算好濃郁但都唔錯~朋友好滿意👏🏻 希望疫情好轉後可以快啲去堂食,因為個柚子豬手同啲串燒都好吸引,而且想試下即場食個漢堡睇下會好食幾多😁
西班牙海鮮燴飯

蒜片紅椒蟹肉扁意粉

安格斯牛肉漢堡

芥末雞翼

2020-07-21
15 分鐘 (外賣自取)
西班牙海鮮燴飯
蒜片紅椒蟹肉扁意粉