📍西貢馳名沙爹牛⁉️· 味道卻唔太驚喜🥹 — 牛牛🐮·Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷#pigfoodiexhk_西貢#pigfoodiexhk_港式==========================Bookmark西貢呢間沙牛麵一段時間,前排終於嚟試咗~呢到有唔同牛嘅部位可以揀,仲可以揀湯麵撈麵同脆麵👍————————————————————-⭐️沙嗲牛脷撈麵 $55沙嗲醬汁係偏甜,花生香唔算好濃~牛脷有四大塊,每塊都厚肉腍身👍🥰而且都好入味👍不過撈麵嘅麵質略嫌太腍🥲有啲癡埋咗一舊😩可能本身對佢期望高,食完又覺得冇太大驚喜,食一次就好了🫡————————————————————-賣相:3.2/5味道:3.8/5性價比:3/5推介度:3.2/5———————————————————📍牛牛 @ngau4ngau4 西貢福民路58號高富樓A座地下32號舖
📍西貢馳名沙爹牛⁉️· 味道卻唔太驚喜🥹 — 牛牛🐮
#pigfoodiexhk_西貢