2024-02-03 97 瀏覽
咁嚟西貢唔試呢間fro-yo店,咁仲算咩西貢之行嘅?跟住我慢慢話你知! 首先,我揀咗Frozen Greek Yogurt嚟吞。啊,個fro-yo質感簡直正爆,滑得嚟又唔會過甜或者係過酸,啱啱好!點到嗰啲toppings都係另一回事啦—芒果同蜜糖係絕配,真係太正喇😋!而個matcha mochi,嗰隻QQ嘅口感,同埋綿滑嘅yogurt就真係夾得好,呢個組合無得輸🍵👌。咁講到嗰份chocolate brownie,啱晒你啲甜品控,雖然就得一小塊,但都算係滿足咗我哋羨慕嗰啲鬼佬集會上嗰啲蛋糕嘅心願🧸。總體嚟講,係好好食,口感豐富,味道有層次,撇步齊全,滿足哂我食嘅慾望,好興奮想同朋友分享埋!下次周圍討論邊間甜點舖好食,記得叫上我哋呢家小店啦!🤤👍🏽🍦