🅻🅸🅵🅴🆃🅰︎🆂🆃🅸🅲🇦🇺清新水果蛋糕🎂打卡少女心首選🥹啱晒生日慶祝🥰﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/招牌草莓西瓜蛋糕🍉 $398/ (3.8/5)層次口感豐富signature蛋糕🍰面頭有玫瑰花🌹瓣 開心果碎裝飾打卡滿分🎂玫瑰味忌廉好特別 花香味越食越濃郁🌸但係玫瑰口味好睇人 有人會覺得似玫瑰化妝水嘅feel🥺多肉妹就覺得同草莓🍓西瓜🍉嘅爽口清甜好夾🫶🏻相比之下西瓜會搶啲gluenfree蛋糕🍰大眾都會啱🥰但係口感會無咁濕潤 同有啲杏仁粒💦底層係杏仁餅碎 比起一般消化餅牛油🧈餅底會light啲無咁膩🤤但係整體甜度唔高 會較淡口味😌提提大家如果download咗lifetastic app會有會員優惠同儲分🤩嗰陣減咗$100🫶🏻﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🅻🅸🅵🅴🆃🅰︎🆂🆃🅸🅲
🇦🇺清新水果蛋糕🎂打卡少女心首選🥹啱晒生日慶祝🥰

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/招牌草莓西瓜蛋糕🍉 $398/ (3.8/5)

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎