2024-04-15 114 瀏覽
自費post! 咪再話我收咗錢🥲 我都想⭐️Mushroom Croquetas $19/pc⭐️Crab croquetas $19/pc⭐️Squid croquetas $19/pc個人排名: 蟹肉可樂餅>蘑菇松露可樂餅>蜜汁魷魚可樂餅三款都炸到好香口,細細粒做前菜啱啱好,配埋啲醬係超邪惡嘅好食,建議三款都試吓!⭐️Gambas al Je Jillian $108 食tapas點可以少咗西班牙蒜油蝦✨ 蒜蓉喺橄欖油到爆曬啲香味出嚟,充滿蒜香嘅蝦配脆卜卜嘅多士係Perfect match⭐️Tortilla with Spicy Chorizo $92足料西班牙蛋餅配辣肉腸,勁多薯仔😆⭐️Red Prawn Fideua $308店員推介嘅紅蝦短麵平時都係食Paella,今次試咗短麵之後返唔到轉頭!啲短面有啲似米粉,吸晒所有紅蝦膏嘅精華,超好食! !店員幫我哋切好隻蝦之後,仲好細心咁介紹食法,喺落檸檬汁同埋將蝦撈入去之後個味道係完全唔同,強烈推介大家去食!唯一唔好嘅位,就係佢太細份,同埋當日睇到啲食評係$208但係去到已經加咗$100🥹但係因為嘢食真係唔錯,所以絕對會再食🫡
自費post! 咪再話我收咗錢🥲 我都想
⭐️Mushroom Croquetas $19/pc
⭐️Crab croquetas $19/pc
⭐️Squid croquetas $19/pc
個人排名: 蟹肉可樂餅>蘑菇松露可樂餅>蜜汁魷魚可樂餅

⭐️Gambas al Je Jillian $108
食tapas點可以少咗西班牙蒜油蝦✨

足料西班牙蛋餅配辣肉腸,勁多薯仔😆

⭐️Red Prawn Fideua $308
店員推介嘅紅蝦短麵

但係因為嘢食真係唔錯,所以絕對會再食🫡