2019-10-02 136 瀏覽
如果問元朗邊間西餐好食?呢間一定係頭幾位!幾年前已經有幫襯過,一排仲以為咁可惜執左?原來鋪位大裝修~裝修後座位寬闊,多左好似聖誕燈咁令整場氣氛變得浪漫🌹特別想講* 侍應既服務質數升級左更多個陣令人最難忘既係Tiramisu!今晚點既菜樣樣都好出色!每枱先上3款麵包,其中係香草小多士 配特制類似既沙津醬,好好食。我地仲將醬料點埋薯條食都好夾。共叫左兩個main+粗薯條前菜青蘋果沙律分量多,甜酸食落好開胃湯就淡左D..美國燒春雞&炭燒厚切黑豬鞍先講春雞,雞皮好脆口,肉嫩滑配番燒汁更佳!厚切豬鞍,邊切時已經感覺到佢有幾juicy! 但因為有用餐時間所以我地食唔切甜品,開頭都講過最難忘既Tiramisu,所以我地決定打包真係比起其他西餐廳既甜品整得更用心更好食架呢!整體,我諗係呢間餐廳是旦簡一個main都會令你邊食邊叫好味~配菜都唔會放過,碟上既醬汁原來係芥末,令整個主菜口感格外不同!價錢同服務質數係成正比。會繼續支持同推薦更多朋友

裝修後座位寬闊,多左好似聖誕燈咁令整場氣氛變得浪漫🌹
特別想講* 侍應既服務質數升級左更多

個陣令人最難忘既係Tiramisu!

今晚點既菜樣樣都好出色!

共叫左兩個main+粗薯條
前菜青蘋果沙律分量多,甜酸食落好開胃
湯就淡左D..

美國燒春雞&炭燒厚切黑豬鞍

先講春雞,雞皮好脆口,肉嫩滑配番燒汁更佳!

厚切豬鞍,邊切時已經感覺到佢有幾juicy
!
真係比起其他西餐廳既甜品整得更用心更好食架呢!

會繼續支持同推薦更多朋友
接骨木玫瑰花茶