巷子終有間係好食的😽難得限定一日10碗 到咗夜晚仲食到佢!! 點過你就知 圖片唔係只供參考 龍蝦真係有咁大 料真係咁足!除咗小食外 啲飲品都幾有特色🤭最難得係同座有老夫子 BE@BRICK陪你🐻🥟龍蝦主題、BE@RBRICK外仲有咩?就係餃子放題😆凡有食碗拉麵 加$19.9就可享用餃子放題 就睇你食到幾多隻kekee。。。🦔👉原隻澳洲龍蝦拉麵 $198一上枱極香櫻花蝦香味!! 龍蝦真係十足模型咁🦞震撼眼球嗰隻!撈勻哂啲櫻花蝦 連埋湯擺入口=極鮮甜🤩不愧係真材實料熬足10個鐘嘅龍蝦湯 絕對值呢個價錢!! Lobster超新鮮 極肥肉鮮甜 唔點真係走寶 呢碗麵底較粗身 掛汁之餘又可索多啲龍蝦味😝有段小插曲係友人遲遲未到😳小妹食咗幾啖又想等埋先開餐 點知最後搞到麵脹脹湯少少 店員so nice主動問要不加湯(無怪我唔尊重佢碗麵🙈實在太好人!。。。🦔👉黑郎君黑蒜拉麵 $98主打九州豚骨拉麵嘅一郎逢每月嘅2️⃣5️⃣號就可以用50蚊❗食到碗「白郎君」 🍜宣揚九州風味 真係要g持下今次我就佢嘅「黑郎君」黑蒜味道一啲都唔假 唔會淨靠精油 飲多幾啖湯底之後都唔會口渴死🤓蒜片顯然可見 豬肉質地嫰滑又入味 整體黎

🥟

👉原隻澳洲龍蝦拉麵 $198

👉黑郎君黑蒜拉麵 $98
今次我就佢嘅「黑郎君」黑蒜味道一啲都唔假 唔會淨靠精油 飲多幾啖湯底之後都唔會口渴死🤓蒜片顯然可見 豬肉質地嫰滑又入味 整體黎講真的滿不錯👍🏿仲有隻靚靚溏心蛋

🧆

👉羽根餃子(4隻) $32
面頭就好似佢個名咁 有塊羽毛咁輕嘅粉皮 4隻小小的 就似珍珠咁 皮薄肉餡靚

👉紫薯薯餅 $22
眾觀食過云云薯餅 佢呢款真係水準以上🤩外脆內精緻 顯然可見嘅栗子粒 係有價值嘅薯餅呀!

🍾

👉抹茶可樂 $26
本身好期待佢嘅抹茶味 但真係飲極都係可樂味🥴但幾得意 食完拉麵想打個嗝歡迎😂
👉靜岡蜜瓜梳打 $26
果然梳打都是最隱陣無死之物 蜜瓜味唔會過假過甜 重點係樽身靚靚🍈