約咗個老友食晏,就佢返沙田,就訂咗呢度。叫咗個2人午餐,先嚟個小籠包。正正常常,ok咁啦之後嚟咗個蟲草花菜苗,又係正正常常主角終於到 - 水煮牛 味道唔錯,牛肉,牛肚,薯粉 ...... 朋友唔太食得辣,佢都話可以突然夾到一條頭髮 唉,冇辦法,小小意外總係會有嘅,唯有放响碟度 ... 咁啱有個伙計見到,就問「係咪碟餸入面有頭髮?」我哋點頭,佢就攞咗入廚房話要查。心諗你咁主動,値得加分點知佢返嚟話「我哋所有廚師都有戴帽,而且條頭髮咁乾淨 ,你肯定 ... 」本來我大事化小,你竟然太。過。份 佢另一個同事就話已經安排咗discount (9折),而且like佢社交平台又送甜品,但係我哋已經嬲到冇食個甜品 做飲食,衛生有問題已經唔ok,再加埋呢個咁有意思嘅伙計 ⋯⋯ 我一定唔會再返轉頭
約咗個老友食晏,就佢返沙田,就訂咗呢度。

叫咗個2人午餐,先嚟個小籠包。正正常常,ok咁啦

小籠包

之後嚟咗個蟲草花菜苗,又係正正常常

蟲草花菜苗

主角終於到 - 水煮牛

水煮牛

突然夾到一條頭髮

本來我大事化小,你竟然

太。過。份

小籠包