2024-05-01 29 瀏覽
前排去咗食「蠔飲蠔食-鹿兒島A5和牛火鍋+三大名蟹宴」,食材勁豐富,有齊我最愛嘅日本和牛、生蠔同埋蟹蟹蟹,係free flow嘅半放題名蟹菜式&炭燒包括:炭燒佐酒鱈魚干日式昆布汁煮翡翠螺日本松葉蟹天婦羅大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬炭燒串燒拼盤(廚師發板)炭燒日本鱈場蟹腳炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯糰一次過食到三款靚蟹👍🏻日本松葉蟹天婦羅好鮮甜、大閘蟹粉蟹黃烏冬夠哂濃香啖啖蟹粉💕仲有炭燒日本雪場蟹腳,原汁原味好鬼正!就連炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯糰都充滿驚喜,鵝肝肥美,蟹黃濃郁!Shabu Shabu包括:鹿兒島A5黑毛和牛(120g)雜菜盛盒鹿兒島A5黑毛和牛油香十足,質感軟腍仼食任飲包括:日本時令牡蠣刺身Sapporo Draft BeerHouse Sake黑糖薑茶最期待嘅日本時令牡蠣刺身,超肥美,隻隻都好飽滿,好鮮甜又富海水味,encore 咗好多次,正!

名蟹菜式&炭燒包括:
炭燒佐酒鱈魚干
日式昆布汁煮翡翠螺
日本松葉蟹天婦羅
大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬
炭燒串燒拼盤(廚師發板)
炭燒日本鱈場蟹腳
炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯糰

Shabu Shabu包括:
鹿兒島A5黑毛和牛(120g)
雜菜盛盒

鹿兒島A5黑毛和牛油香十足,質感軟腍