米白色裝修既呢間Cafe感覺好柔和好Chill 🤍 雖然店鋪唔大但好開揚感覺Relaxing☺️ 星期日嘅早上最啱Chill嘆個Brunch 🌤 呢度打卡程度高以外食物都幾有水準 可以再訪🥰⭐️ Crispy Gee 🍗雞扒調味過炸得好香脆🧡 辣醬調味啱啱好唔會令到早餐太重口味🌶 Avocado既口感好幼滑唔會太重草青味🥑 唯獨Sourdough 味道有點普通 🍞⭐️ Avo Beet Bowl 🥗本身諗住紅菜頭味道會好濃唔易入口🤨 但係同Hummus Blend埋一齊好Smooth好Creamy 🧆 Kale感覺好新鮮🥬 Pickle 同Ricotta Cheese 既點綴令到唔會得菜味咁單調🧀⭐️ Whitsunday ☀️入口最重係熱情果既味道酸酸甜甜🥭 加上香蕉同椰子既Smoothie熱帶感好重🏝 同樣中和了酸味🥳⭐️ Cosha (中環)📍 中環伊利近街61號地舖
Crispy Gee

⭐️ Crispy Gee 🍗
Avo Beet Bowl

⭐️ Avo Beet Bowl 🥗
Whitsunday

⭐️ Whitsunday ☀️

⭐️ Cosha (中環)
📍 中環伊利近街61號地舖
Crispy Gee