2020-04-01 219 瀏覽
係九龍城呢啲藍區中要揾間黃店都唔容易終點俾我揾到呢間🤩又黃又好味既丼飯💛真心大碗又足料🐷———❤️蟹三味丼 $238(期間限定🤤)全部都係蟹既丼🤤蟹控必點🦀有蟹腳、蟹籽、蟹肉蟹腳好鮮甜 甜中又帶啲咸個人最鍾意個蟹肉 份量超足 拌飯食真心好正呢間既珍珠米仲帶有略略既酸味 食起黎好開胃🤤❤️漁吉特選丼 $198呢個丼基本上可以一次過試哂唔同刺身👉🏻三文魚、油甘魚、產地直送鮮魚、星鰻、帆立貝、海膽、三文魚籽、櫻花魷魚、赤蝦、蟹籽、左口魚邊有我最愛既左口魚邊🤤呢個真係唔係間間有架 我每次見到都會心心眼🤣每款刺身都好新鮮星鰻大大條 加埋啲醬汁 好好味另外有啲驚喜既係櫻花魷魚質感滑溜溜 鮮甜 又係拌飯佳選💕❤️鹽燒鯖魚 $48燒得好香既鯖魚 鍾意佢唔多骨就算唔點醬汁都好好食 鹹香惹味🤤———平日晚上時間黎食都坐滿不過位置好寬敞 坐得好舒適重點都係黃店💛💛當然要大大力支持😎夜晚影相有啲矇 大家唔好mind😭———温馨提示:強烈建議女仔叫少飯 因為真係好大份 我勁鍾意食飯都剩左少少🥺
係九龍城呢啲藍區中
要揾間黃店都唔容易
終點俾我揾到呢間🤩
又黃又好味既丼飯💛
真心大碗又足料🐷
———
❤️蟹三味丼 $238(期間限定🤤)
全部都係蟹既丼🤤蟹控必點🦀
有蟹腳、蟹籽、蟹肉