//< 茶救星球蔬果茶 >呢間飲品店比起其他檸檬茶店特別,就係將蔬菜混合飲品當中🥬🥤平日都人氣滿滿,好多人排隊~————————————- 苦瓜檸檬茶 $29 -一見到呢個就即刻叫黎試,亦都係店家招牌🤪音樂會有少少苦瓜嘅味道,但係唔覺得苦澀!好過癮🤤 配埋香水檸檬非常清新!不過就咁食苦瓜有一兩舊相對苦少少🤏飲完會掛住🥰————————————- 馬蹄甘蔗奶茶 $31 -小編冇飲過甘蔗奶茶,如果平時有飲開可能相對覺得冇咁特別~小編第一次飲覺得好新奇🤣比起一般既奶茶fresh,無咁膩!好鍾意馬蹄脆卜卜清甜嘅感覺仲有jelly😝————————————評分:7.4/10地址:旺角豉油街33號裕旺大廈地下B號舖營業時間:11:00-23:00#茶救星球 #茶救星球蔬果茶 #joscha #苦瓜檸檬茶 #旺角 #旺角茶飲店 #旺角必食 #旺角美食 #飲品店 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #🐷🐤飲品 #
< 茶救星球蔬果茶 >

- 苦瓜檸檬茶 $29 -

- 馬蹄甘蔗奶茶 $31 -
馬蹄甘蔗奶茶

評分:7.4/10
地址:旺角豉油街33號裕旺大廈地下B號舖
營業時間:11:00-23:00

#茶救星球 #茶救星球蔬果茶 #joscha #苦瓜檸檬茶 #旺角 #旺角茶飲店 #旺角必食 #旺角美食 #飲品店 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #🐷🐤飲品 #🐷🐤旺角
15 分鐘 (外賣自取)
馬蹄甘蔗奶茶