2021-04-10 75 瀏覽
要食西餐去到葵芳我一定係黎呢間餐廳,服務好坐得舒服又好食。餐廳dinner好抵食,好多種類同好多配搭選擇,而且價錢一d都唔貴,人均都係百幾蚊。香草牛油汁伴本菇燒春雞,個汁調得好香,雞肉沾一沾醬汁加左d清新感,雞肉又唔乾,仲有香口薯角伴碟添。日本蟹膏意大利飯,賣相得睇,飯身濕潤入味,好香蟹味,仲有蟹肉蟹籽舖面,反轉個蟹殼仲見到好多蟹膏喺殼度。非常惹味嘅墨西哥脆薯格,每次黎都會order,墨西哥辣椒、番茄絲、仲有牛油果醬同酸忌廉,令薯格惹味香辣沾醬又帶點中和味道,係十分味道豐富嘅小食。坊間特飲通常都好貴,呢度特飲好飲亦只需套餐加$12,青檸梳打開胃冰涼,我就最鍾意飲少有嘅蜜瓜乳酪奶昔,入口厚厚嘅口感,香濃蜜八味令味道留喺口腔好耐。

香草牛油汁伴本菇燒春雞
日本蟹膏意大利飯