2023-10-08 272 瀏覽
呢間係喺葵興kcc地下嘅木系cafe cafe舖面唔大 呢日係星期六同埋未夠十二點就嚟咗食lunch😉 所以未見好滿座 餐廳嘅午餐有各式各樣嘅意粉🍝沙茶肥牛意粉呢個係10月限定嘅意粉 牛肉配沙茶醬一定係絕配🥰 不過加埋意粉就好fusion未試食 一上檯已經聞到好香嘅沙茶醬味 意粉炒得偏乾身 食落有少少沙茶醬嘅沙沙口感🐮 幾特別 加埋有脆蒜片 意粉幾香脆惹味煙三文魚煙肉忌廉白汁意粉淨係見到朵煙三文魚花已經心花怒放啦 🐟 除咗煙三文魚花嘅三文魚肉 意粉入面都仲有三文魚粒 配菜仲有洋蔥同煙肉 忌廉汁唔會太杰 但係都好掛喺意粉上面🤪 飲品鮮奶咖啡奶味好重 有個簡單嘅心形拉花☕️ 黑芝麻鮮奶就偏甜 芝麻味都夠重嘅 建議用匙羹徹底攪拌先至飲用 因為店員都好重手 有好多芝麻沉澱咗喺底啊😙呢間木系cafe嘅感覺都好舒適 意粉即炒得嚟上菜速度都好快👍🏻 好適合呢頭返工嘅打工仔啊

飲品
Latte