2022-06-16 73 瀏覽
開業左1個月就已經聽到好多朋友推介我試下佢, 去到未開門,為左食到佢都得左1個鐘🕐好彩最後都冇後悔😆----------粟米片 $40老闆娘超好😄做左個肉醬mix牛油果醬既版本比心大心細既綿羊,呢個版本真係一流😋肉醬帶微辣,有肉碎做返個口感,牛油果醬balance返肉醬既辣味,食落又creamy啲,互補不足,加埋脆卜卜既粟米片,味道好有層次感😙 芝士軟皮 + 脆皮Taco + 牛肋條 $44牛肋條肉好腍,份量又多,芝士軟皮同脆皮Taco配搭又幾夾🤗Taco可以揀醬汁:蒜香、微辣、千島醬,綿羊揀左蒜香,好彩食落冇生蒜既辣味👍入面有椰菜同牛油果醬,放完牛肋條碎,再有蒜香醬汁同芝士碎🧀食完好有滿足感😆 墨西哥雞肉卷 $43包住椰菜、蕃茄片同雞肉,醬汁唔吝嗇,食落又夠juicy,好正😍
----------
粟米片 $40