2024-01-28 34 瀏覽
去葵廣掃街可以食匀各國平民小食,今次食西班牙油條churro🇪🇸呢間Bunny Churros以白、綠、紅色美式復古風格為主調,主打可愛嘅🐰兔仔耳形狀churros同豐富配料新地杯。除咗靚仔弟弟即叫即炸嘅churro,連雪糕都係自家製👍🏻👍🏻試過多款口感後選用帶冰感嘅雪糕,輕盈啲以配合 churros。好多口味同名字都好特別🤣🤣好似玄米茶、花生、海鹽焦糖等。夢幻新地杯🍫王卡衛朱古力廠好大杯,層次超豐富😍churro好鬆脆,唔會太甜😋😋朱古力雪糕可可味好香濃,但冰冰地嘅口感毫無膩感😙😙布朗尼嘅濃郁軟滑畫龍點睛,我亦喜歡法國Cacao Barry薄脆片,增加口感層次。🥜傻花生搖滾派對整咗個mini size,奶醬花生味香濃,加上脆多士,有種西多士感覺🥞雲尼拿雪糕同樣好食,入面有雲尼拿籽。另外仲有好特別嘅爆炸糖同充滿童年回憶嘅桃哈多,配搭有心思❤️人均消費:$50推介指數(10分為滿分):8分

夢幻新地杯
🍫王卡衛朱古力廠