2023-04-30 197 瀏覽
去葵廣掃街 有時都想搵間餐廳坐吓 今日就同友人嚟咗喺地面嘅車仔麵檔食個下午茶😙 一嚟到就見到有好多街坊坐低食嘢 食完之後我就明喇 呢度真係街坊食堂😝孖寶招牌麵呢個招牌麵一碗已經滿足到我既要求🤩 入面嘅配料全部都係我嗌車仔麵會叫嘅野 有豬紅 豬皮 豬大腸 白蘿蔔 滷水雞翼同埋陳皮魚蛋配油麵🍜 白蘿蔔好清甜 豬大腸就好厚身🐷 豬皮亦都好入味 油麵爽口 份量多 滷水拼盤呢個拼盤又係樣樣有啲 雞翼 鳳爪 雞腎 雞蛋 雞翼尖同埋豆腐🥰 雞腎好爽 唔會太韌 雞翼尖同鳳爪都算幾肥美 如果鍾意食滷水嘅朋友呢個就啱晒啦 呢度嘅滷水汁甜甜地唔會得個死鹹字 飲品我地加咗錢要兩杯熱飲 熱奶茶 奶同茶嘅比例幾好☕️ 熱檸茶 茶底唔會苦澀🍵呢度食野真係上菜好快 簡單就可以食到快靚正嘅滋味😉

滷水拼盤
滷水拼盤